Monday, April 16, 2012

Sama Sama Cinta

kredit : jiwang.org
Landasan Cinta
Cerekarama 14 April 2012.


Atas Nama Cinta.
Akasia.

Senang kan. Alang2 dah gi Perth tu buat je la 2 citer skali. Hihi. Pelakon sama. Tpt sama. Abis citer.


# aku tak berapa tgk pun cerekarama tu sbb masa tu course. Lps abis course baru tgk, tp da mengantuk. Mmg tak tau la apa kisah citer Landasan Cinta tu. Yang aku tau ada lagu citer Awan Dania tu.
# Atas Nama Cinta tu pun tgk sesket je. Tatau ending dia cemna.

10 comments:

Anum said...

best atas nama cinta tue

::EIDA:: said...

Atas nama cinta = Tak tengok langsung

Landasan Cinta = tengok!! heee~~

Ouh...itu macam kah? pandai pengarah tu berjimat.. heehehehe

Ria said...

ria tgk cite tuh..perasan dr mule cite tu lg sbb part shah jaszle tu msuk bilik yg same die nk rape fiza tu..mmg jimat la..jalan cite best yg landasan cinta tu..

~ain said...

Oooo... sekali arung ke dua dua cite ni? Tak tahu laaa pulak...

Masya said...

Landasan cinta tgk.. best² layankan jer.. hahahaha.. tergelak bile tgk tasha shila tu berlakon jadi minah kilang yg kuat berangan...

Sue-Rya Qistina said...

Landasan Cinta = tengok dari awal smpi abis..BEST & KELAKAR
Atas Nama Cinta = tengok cuma ade jugak termissed..tp X BEST!!

ch@ said...

landasan cinta tu, terlayan gak hari tu. bestla. cuci mata tgk shahz jazle tu. i like. tehehe. atas nama cinta tu tak tgk sgt. tgk tapi tak paham, apa kes? kekda tak buat review la ni. hahaa.

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Akak tgk sesket je citer tu


EIDA :
AHa...sama je seme tpt dia


RIA :
Kan..sama je..huhu

PUANSTOBERI said...

AIN :
Skali arung la tu. jimat blanja..hihi


MASyA :
bes eh..akak tgk sesket je


SUE :
Tak bes sgt citer tu kan

PUANSTOBERI said...

CHA :
Akak tak berapa lak shah jazle. tp kalo johan asari..ha... tu takpe. hihi.
Akak tak tgk sgt Atas Nama cinta..jd takde review. Hihi