Monday, April 2, 2012

Tupperware : Katalog 2 April - 12 Mei

Oke. Dah kuar pun katalog baru.
Lama giler rasanya da tk tgk katalog tupperware yg baru.

Apa yg menarik bulan ni?
Tema hari Ibu.
Antara barang-barang yg bes

The Perfect Pair. Comel giler kaler dia.

RM49.90 (ada 2 tumbler - 470ml,2 bekas makanan + pouch). 
Rasanya ini antara hot selling bln ni sbb murah banget tu.

Bekas air masih ada. Ni katalog last month pun mmg ada gak. Utk yang 4 biji tu - RM64.80 (500ml each)
Botol susu pun ada lagi. Tp kali ni takde set la cam last month. Kaler oren plak. RM70.20 utk 2 unit (8oz each)

Woh. Yg ni mmg idaman ni. Tak beli beli lagi ni. Reserve bila da pindah nati. FreezerMate Essential Set - RM193.00 (ada kotak sekali). FreezerMate Set pun oke - RM119.90 (harga biasa RM161.90)
Hey.... da dpt pelarasan gaji ni kan, takyah tggu masuk umah baru la - kata suara hatiku *smbil bukak purse... nan hado dah..dah beli batik. Huhuhu*

Chic Dining, Easy Heating.

Ni hok jenis buleh sumbat microwave. Eh. Yang ada siap bekas nak masukkan tupperware tu pun comey.   Tapau Lunch Set namanya - RM41.60 (pun harus hot selling). Kalo lambat order mmg takdak dah. Last month pun ada ala2 cam gitu. Pun laju je langsainya.

Oke, tu seme rega dlm katalog, if nak order ngan pnstoberi, ada rega diskaun lagi. Just emel - cikstoberi@gmail.com . Pastinya rega spesel utk pembaca kebun stoberi ni :)
Dan kalo nak cuci2 mata, leh klik Tupperware April - May.

2 comments:

ch@ said...

hrmmmm bulan ni, nak rembat apa lak ek? hahaaa. tggu katalog sampai kat tgn dulu. baru puas hati membelek.

Nad @ MamaZakwan said...

saya tak penah belek2 katalog tapirwer ni, hehe