Thursday, April 12, 2012

Fikir fikir fikir

Esuk course kt pangkor. Nk pegi ke tak? Berani ke??
Tu satu hal.
Nxt mth ke Krabi.
Itu mmg kna fikir bbetul. Almost 1k will burn if cancel.
Tp nyawa lg penting dr 1k tu kan.

*krabi esp kwsn hotel aku nk duk tu - Aonang- mmg terlibat. Dlm tv smlm tgk tpt tu pun jd kelam kabut.

posted from Bloggeroid

6 comments:

Sue-Rya Qistina said...

hmmm..klau cancel sayang kan..
tp klau x cancel risau psl keselamatan pulak..
kawan saya nk ke phuket esok, semua dh nasihatkan dia postpone/cancel kan trip tu..
tp dia tetap nak pergi jugak..
kekda pn kena pk pk pk bnyk kali..
apepun, semoga semuanya kembali pulih spt sediakala.. :)

Anum said...

ermmmmmmmmmm
sis kena fk bayak kali tue

::EIDA:: said...

Pangkor tu takyah g la kekda... Tapi krabi tu kene fikir jugak.. sbb duit sendiri.. Mungkin time tu dah takde amaran lagi ke.....

Ida pun terpk pasal hentian ni.. cuak!

Carmello said...

Haa Kak Reen...Semalam masa tengok berita pasal gempar bumi tu...terus teringat Kak Reen nak gi bercuti... Buat istikharah... Insyaallah... Ada jawapan utk cancel atau teruskan... =)

Mixed-family in da house.... said...

trip fakulti saya ke langkawi next week pon, saya siap2 atarik diri dah....eeeeee risiko ....

Zana Adieyza said...

kekda, fikir masak2.. bincang dgn abang lan elok2.. berdoa pada Allah agar semuanya selamat.. insyaAllah segalanya akan dipermudahkan..