Wednesday, April 4, 2012

Simplysiti Eau De Parfum

Siapa model ni??
Siti ke?? Ke orang lain??
Asal petang ada je nak curious yer. Huhu.
Dpt kat emel dari Watson tadik nih.

# wah. ada perfume simplysiti lah. Rega RM69.90, tp kalo Watson member dapat RM64.80
## bz ya hamat plak reni. Memacam menda nak kena handle. Dgn nak carik surat hilang la. Mai & Eja - misteri sungguh surat tu kan. Huhu.
### minggu dpn lagi cam bziest. Tp jgn lupa 11hb cuti yaw,yaw,yaw.....!

9 comments:

Sue-Rya Qistina said...

suka yg warna merah n purple blue tu..wangi! tp mahal! huhuhuhu...

eKa said...

cam lain je mukanya...ct kah

AiTotYati Mat said...

rege tu utk brp ml kekda?

Nana said...

ni mmg ct ni

yannie bunny said...

kad watson hilang bersama wallet. sob sob sob ;(

PUANSTOBERI said...

SUE :
Akak tak pegi lagi try bau dia. Tp oke la kut. 50ml kan??

EKA :
Tu la kompius tu.

AI :
50ml

NANA :
Kan??? Alahai...

YANNIE :
Aloo.... tkpe Yannie, buleh buat lagi :)

ejaMaria said...

model tu bukan siti la... siti tembam sket... ;p

nampak mcm menarik gak perfume tu... nnt nak gi tengok la...

myfara FLK said...

mai lagi heran...manalah hilangnye,ke ada sape2 dok peram surat tue..

PUANSTOBERI said...

MARIA :
BUkan eh??? Okee...

MYFARA :
Mungkin ada yg dah buat lapik nasik lemak. Huhu :>