Tuesday, April 24, 2012

Edisi Pangkor : Gambau jer

Masa course kat Pangkor tu aku tak bawak kamera pun. Kuawasa la nak usung cik Nik tu. Kang gedebush lak dlm laut masa nak naik bot satu hal lak. Ye lah. Selama ni beg besau ada org lain tolong usung. Ni aku bawak sendiri. Terhegeh2 la kau situ. Tu pun mujur tak pikul iron bagai kan. Hoho.

So, ni gambau2 masa kat sana. Guna myS2 saja la. Setgh aku da masuk kat entry2 lain kan. 

Aku lum masukkan lagi gambau di kat FB. Dah la kawan2 tu pun ada yg tak smpat aku nak amik FB derang. Tak buleh la nak tag tag.

Ni time balik dari beli ikan bilis tu. Kat mana tah. Atas sket dari Teluk Nipah tu.



Ni nak balik dah. Bergambau dulu dpn chalet 'bertuah'. (-_-")


Ni dgn adik dari bahagian sumber rasanya. Da ready nak naik bot. Bot kaler kuning tu.
 Masa ni bot tak jalan lagi. Duk dlm bot tu awal-awal. Pastu dah rasa cam pening.
Itu saja lah cerita ceriti Edisi Pangkor. Ada lagi nanti, tggu bulan Disember yaw. Insyaallah, dgn izin Allah :)

3 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

wah bestnyee!! tak sabar nak pergi sana jugalah..hehehe..;D

anitadiana said...

bestnya lama tak pergi pangkor...suka beli ikan bilis mata biru..

PUANSTOBERI said...

SM :
Nak pegi dah kan.

ANITADIANA :
Ikan bilis kat sana mmg tarr baekkkk