Monday, April 23, 2012

Blouse Online : First Time

Yer. Aku amat jarang beli baju secara online {voucher/deal tu kira lain la kan}
Novel ada la. Baju tu ada takde, aku beli swimming suit je tu ari.
Tudung pun ada la. Tu mana lagi kan. 

Ada la gak aku berhajat nak beli top (blouse) dari memana web/online ni. Tp cam takut ter besar ke, ter kecik ke. Ramai yg beli dr Poplook kan. Mmg cecantik, tp aku lum penah beli lagi.
So, melompat dari satu blog ke blog, dari satu web ke satu web, jumpa lak whitesoot ni.
Cam bes je. 

So, terai la beli blouse satu. Hari Khamis tu ari.
Yerp. Actually aku ni manade byk sgt blouse. So, kalo nak pakai formal-santai tu aku pakai t-shirt lengan panjang je. Retu kat course pun, gitu la aku pakai. So, da umo mak encik-mak encik ni kan, harus la kena ada baju ala-ala blouse sket. So, kasik terai satu.

Lum test sbb baru smpai siang tadi kat opis. Tp aku tau kain dia selesa. Kecik sket. Tp takpe. Itu adalah motivasi utk tak menggemukkan diri. Oke la dari Whitesoot ni. Isi form, dia emel kita, buat bayaran online, dan dia pos barang terus. Bes kan. Sekejap je da dpt. Hihik. Bahaya nih. Ayokkk.

Nati leh pakai g outstation Kedah hari Khamis ni. Yippie.

Dan aku rasa nak beli satu lagi ni lah.
Cam cantik kot. Huhu. Nak tgk byk2 ce klik sini : blazer whitesoot

Tau la nak gaji kan. Again, jgn kata aku dpt pelarasan bln ni. Pelarasan, dah lama kami2 beli produk kraf tu ari. Miahahaha. Soping. Soping. Soping.

5 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

kalu dah sekali pandai soping2 online
alamatnye terjebak la, haha!
hati2.. :)

blazer tu sgt memukau kalbu la, huhu!

kekucingkatz said...

Aku teringin nak beli dress kat poplook, tp dgn bentuk bdn mcm aku ni kensel je lah..bontot terlampau curvy.. Kang kot jenis kain melekap tak pasal2 plak terseksi...nak tak nak mmg aku kena jenis cuba gak kalo mau beli... Dolu bleh le bdn sekeping je...masuk 30 bentuk bdn dah lain..

ejaMaria said...

aku cerewet bab beli baju... camana pun kena try dulu... ;p

Luv said...

cantikla blouse bintang tu... suke nengok

PUANSTOBERI said...

NAD :
Ahahaha. Insyaallah...terkawal sbb akak bkn sng nak dpt saiz kalo beli online ni :D


KEKUCINGKATZ :
Tu la pasal. Aku ni walo da membesar ke saiz M, still aku tak berani nak beli2. Kena tgk gak kan.


MARIA :
Aku tak cerewet, mana kenan amik je, takyah pikir byk2. tp saiz aku susah nak carik kat online. Harus besar...


LUV :
Beli le.. hihi :D