Monday, April 2, 2012

Photobook : Selamat Diterima


Dapat dah. Alhamdulillah. Takde masalah nak dptkan 'buku foto' ni. Start dari upload smpai la tiba ke tangan aku sebentar tadi. Kebetulan time GDEX tu smpai aku pun ada kat tpt parcel smpai tu. Hihiks.

Suka la. Kualiti agak oke berbanding previous photobook aku buat hari tu.
Aku saja terai sykt lain-lain.
Yg ni dari Photobook Malaysia
Last minit je aku buat ni.
Mujur tak burnt gitu je kan.


So, pasni menanti satu lagi photobook.
Dah hantar. Tu pun dari sykt lain.
Ingat nati nak try Pixajoy plak. 
Ada deal dia kat MilkADeal tu.
Cuma lum klik 'buy' je lagi.

Tp takpe... lps aku balik bercuti la baru beli kut.
Kang...jd camni lagi. Last minitnye keja.

Apa pun bes!

Thanks Photobook Malaysia
Thanks Groupon.

**aku dah tak bleh upload gmbr dlm blog ni kalo direct dari PC sbb dah limit. So, kena guna author lain. Tp kalo dari URL still boleh. Hadoihainyer pun!

3 comments:

CikPuan Fara said...

ohh cantikk! rasa nk wat jugakla.. kena belajar dgn kekda rsnya ni hihihi.

::EIDA:: said...

**aku dah tak bleh upload gmbr dlm blog ni kalo direct dari PC sbb dah limit. So, kena guna author lain. Tp kalo dari URL still boleh. Hadoihainyer pun!


apa maksud kekda ?

Azi said...

nampak cantik buku tu..
haahla apa maknanya ayat last tu?