Wednesday, April 18, 2012

Berita Kemalangan Rakan Seofis


Kemalangan Maut: Suami Lihat Isteri Digilis Lori

Kredit : Mynewshub

Lagi berita dan gambar :
http://ondscene.my/kemalangan/isteri-maut-digilis#more-21745

Dari Facebook PolisKL pun, Polis sedang cari kenderaan yang melanggar arwah.
Mohon sharekan link FB Polis KL ni ya - Hebahan Maklumat Kemalangan
Supaya Polis dpt cari kenderaan yang melanggar tu.

Update : Ada gak berita dalam Utusan Malaysia hari. Front page gmbr arwah Hana. Sebaknya..

Berita : Utusan
Dan di Kosmo
****
Sedih bila baca berita ni.
Bagaimana perasaan seorang suami yg lihat isteri digilis. Ya Allah..semoga Ridzwan tabah. Aku mmg rapat la dgn Wan ni. Dia masuk keja dulu, trus keja satu unit dgn aku. Tp dlm 2 thn ke 3 thn, kami tukar unit. 
Lebih sedih bila mengenangkan anak keduanya yang genap seminggu nak masuk umur setahun.
Ada citer kelahiran anak keduanya kat blog department derang - blog kewangan kraf

Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang beriman. Dan Wan tabah menghadapi segala dugaan ini dengan 2 cahaya mata comel peninggalan arwah....

15 comments:

Hezesuze said...

ishh sedihnye...al fatihah buat arwah...

Nad @ MamaZakwan said...

kak..
nak nanges..
ya Allah, moga ditabahkan la hati suaminya utk menghadapi hari2 mendatang tanpa isteri di sisi...

pnsusu said...

al fatihah untuk arwah...
Moga ditempatkandikalangan org yg beriman..amin

Masya said...

ngerinya baca.. terasa piluu... sbb teringatkan arwah adik dulu kemalangan pun macam nilah kene gilis lori... al-fatihah buat arwah norhana semoga rohnya dicucuri rahmat...

Sue-Rya Qistina said...

kekda, sedih sgt bila sue baca link yg diorg post kt fb semlm..berlaku depan mata pulak tu..ya Allah, sedih sgt2 bila kenangkan anak2 yg masih kecil tu..

semoga arwah hana ditempatkan di kalangan org2 beriman..

Carmello said...

Sedih.... Semoga suami arwah mendapat kekuatan utk teruskan hidup demi anak2...

erienz said...

al-fatiha buat arwah...kawan sepermainan masa skolh rendah dan sk agama...

eda_ej said...

tak sanggup nak bayangkan.. sedey sangat.. semoga roh arwah ditempatkan besama dengan org2 yang beriman.. aminnn..

Phat said...

kak ida sampaikan salam saya pada wan ya kalo pegi melawat dia petang nanti

AyangAizul said...

alfatihah...
br tau ridzwan ni xschoolmate bila tgk kat fb kwn2. tp tak cam sgt sbb kita skolah kat xsitu smpai form 2 jer... dia pun xkenal kita kot ntah...

Jaa said...

salam kak, saya jiran hana & wan...

saya pun sedih bila mengenangkan anak dia yang 2 orang tu... tapi Wan seorang yang tabah...suami saya dan rakan2 dia yg lain ada beritahu yg dia masih boleh tersenyum....

p.s: saya jumpa entri akak dari Masya..

PUANSTOBERI said...

HEZE :
Al-Fatihah.

NAD :
Kami kat sini pun kejap2 nanges bila cerita.

SUSU :
Insyallahh.. arwah kalo tgk mmg org yg berbudi bahasa.. moga syurga tptnya menanti anak2 nya yg masih kecil tu..

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Moga suami arwah terus tabah krn kejadian berlaku dpn matanya... sedih..

SUE :
Insyallah...family derang tabah.. kita doakan yg terbaik utk meke..

PUANSTOBERI said...

CARMELLO :
Insyaallah..family derang tabah.

EDA_EJ :
Mmg tak sanggup dan tak buleh bayangkan.. tatau la cemana suami arwah nak hadapi. Tp akak tau dia tabah...

PUANSTOBERI said...

PHAT :
Akak lum berkesempatan lak nak pegi.. tp Insyaallah nati nak pegi tgk gak.

AYANG :
Oh ye ke... budak sg besar yer.

JAA :
Tu la tu.. akak yakin Wan tabah tu.. demi anak2 dia...