Wednesday, April 18, 2012

HandBag : Carlo Rino

This one?


Or This One??
Purple.
Or Hitam? 

Alahai. Terjatuh ter cinta.
Suka la dgn tote bag skang ni.
Cam bes je. Aku ada satu yg aku beli kat HK tu ari.
Tp tu mini tote bag la. Tp bes gak.
Sng sumbat memacam menda.

Tgk yg CR ni kat majalah In-Trend.
Lps tu tgk bebtul kat Parkson Festival City tu ari.
Aaaa.... duit pelarasan?
Manade. Abis beli batik tu ari.
Hoh!
My dear kata kalo dpt APC dia blanja.
Yey!!!
Image : google n FB CarloRino.
Cuci2 mata dan harganya kat sini, sini n sini

19 comments:

::EIDA:: said...

Ida vote hitam tu.. sbb ada sikit2 pink.. suka!! heee~~~

*citer pasal APC,hubby ida dapat.. ohh yeahh.. mari membuat list!* =p

Chekgu Azrine said...

eh..cantik la stoberi.. how much erk??hahaha.. berkenan jugak nih.. kehkeh

Nad @ MamaZakwan said...

alahai,
cantek2nnye beg2 tu...
tah bile la nak merasa, huhu!

amik itam le kak..
pepel cam cantek gak
putih takut cepat kotor.. =p

Azi said...

cantik2lah tote beg ni...

Nana Aris said...

ai vote for black!! or purple..dedua feveret kaler tu..

joijoi80 said...

erk..dah dpt tunggakan gaji ke...bestnya..di kpm lom lg

cikCha said...

nak vote jugak la..
(mode:menyibuk jap..haha)
yg itam pink tu lawooo =)

APC ek? ku plak x sbr nak tau sape dpt APC kat bahagian ku itu..dgr2 nya ada kontroversi sket..ngah ngah ngah...

cikCha said...

nak vote jugak la..
(mode:menyibuk jap..haha)
yg itam pink tu lawooo =)

APC ek? ku plak x sbr nak tau sape dpt APC kat bahagian ku itu..dgr2 nya ada kontroversi sket..ngah ngah ngah...

Masya said...

saya pun jatuh cinta jugak beg yg mula².. sbb takde koleksi macam tu... sesekali beli lain sikit.. nampak ekslusifkan... haiiihhhhh bilelah dapat belinya pun... harap aeon buat discountlah...

Zana Adieyza said...

kalau ikut zana, haruslah hitam yg ada pink tu.. tapi since org asyik wrna hitam, apa kata try wrna purple lak.. putih x mo la.. nmpk biasa.. hihihi...

Ria said...

bpe hrga die kak??cantik la yg purple mustard tuh..

Sue-Rya Qistina said...

kekda, me vote yg the BLACK one..sgt cute!! :D

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Kan..lawa...tp akak sker putih tu plak. Ada lep lep (love) gitewww... tehehehee

PUANSTOBERI said...

CHEKGU AZRINE :
Ada kat link2 tu rega dia. :)

PUANSTOBERI said...

NAD :
Buleh je dpt merasa.. nati kita p beli oke. Hihi.

Itam tu cantik, tp akak sker yg putih tu plak. Hikhik..

PUANSTOBERI said...

AZI :
Cantik kan??

PUANSTOBERI said...

NANA :
Black la kan..cantik..

PUANSTOBERI said...

JOIJOI80 :
Hihi.. mostly badan berkanun da dpt. Wink wink
Tp cpt dpt, cpt la habisnya.. tak dpt nak buat d/payment Preve'. Ehhh???

PUANSTOBERI said...

CIKCHA :
Kan...? Tp aku sker yg putih tu..ngeeee..

APC nak kuar dah tu. Tatau la ada kontrovesi ke tak thn ni.. hhihieee