Thursday, April 26, 2012

Homedec 2012 : KLCC



Eh eh. Ada Homedec yer.
Tak pasan.
Tp date diganjakkan.
Aaaaa.... aku tau sbb apa.
Takut org tak dtg sbb Bersih lewww tewww.
Hihiks.
Yer. Aku pun mungkin tak kuar umah 28hb tu. Punah harapan nak g Pesta Buku.
Tp kalo da ptg2 cam da reda tu, bleh gak jengah.

Bes Homedec ni. Riki2 barang utk deco deco deco. Amik alamat kedai segala.

Mmg aku sker gi yg camni. Selain Homedec ni, Perfect Living pun aku sker gi gak.

Tp kali ni tak dpt g la kot.
Lagi pun entah bila 'mansion' aku tu boleh masuk.
Org ramai duk tnya2 bila nak masuk sbb tgk umah tu da siap 'siaga' dah.
Entah apa lagi masalah tu. 
Malas nak pikir. Sobssss.....

Tp by d time aku masuk umah tu, rega nya mungkin akan up. Tgk kat Mudah, btul ke boleh up smpai gitu reganya? Jual kang tau la.. Lps tu nak merempat kat mana lak?? Bawah jematan??

3 comments:

Anum said...

anum balik kg je la..
erkkkkkk bersih2

Zana Adieyza said...

wah, seronoknya nak deco2 kan.. zana x pandai deco2.. hihi

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Last yr akak balik kg, thn ni tak buleh sbb sok ada kenduri kawen member ofis. jadi, hadap gak la.

ZANA :
Akak pun tak pandai..tu carik2 idea kat sna :)