Wednesday, August 3, 2011

~Pasal Bufet Ramadhan 2011~

As per tahun2 sebelum ni kiterang misti ada acara makan2 buka puasa bersama2. Ngan adik2 kat opis ni lah.
Tahun 2009 kiterang ke Satay Station.
Last year ke Tupai Tupai.
Thn ni tatau lagi ke mana.
Aku serahkan pada adik2 aku buat pilihan.
Aku tukang bagi senarai je.
Antara yg aku da dpt yg napak cam bes!

Pannaz Restaurant.  Macam bes gak bila tgk list menu dia kat sini. Buat pedey prot je tgk ptg2 ni.

Then Intai Intai pun cam bes gak.

Cerana pun ada gak - RM49.50

Lps tu Sekinchan Ikan Bakar pun ada bufet gak. RM39.90 nett.

Itu je antaranya yg jumpa sbb bajet kami below RM50 ja. Jadi, tahap hotel2 mmg takdak la kan.

Biar la derang pilih. Nxt week la kalo nak pegi pun. Dalam ari Senin ke Selasa ke.

12 comments:

anie said...

sama la dgn opis anie kat sini nk buka pose sama2 kat luar tapi pening nk cari tempat..sebab nk cari area bangi,kajang,putrajaya..pastu below rm30 pulak tue..yang nk gie pun ramai jugak..tarikh da ade tpt je belum...hihihi

Nana said...

intai2 murah je kan
sedap lak tu makanan dia

hakak CNN said...

besttnyerrr ader bufett..ko tau haku kat TI neh menjakun jerkla tgk org pegi bufet segala..haram nak ader bufet kat Ti nehh hah..semua hotel non halal dowhh..tension makk...!!

hakak CNN said...

ehh biler dok blog kau lelamer kann..haku rase terliur plak nak makan strawberi..kemaen ko eh jaja strawberi sana sini erkk..

mekchu said...

start w/end ni, mmg ramai lah yg plan nak bukak puasa kat luar kan.. sambil2 tu bleh gathering ngan kawan2 lama..

sesekali boleh la, kalo tetiap mggu, pengsan jugak tu.. mcm mekchu lah pengsan sbb tak kuat makan.. rugi bawak pegi buffet nih..

PUANSTOBERI said...

ANIE :

Akak ni gi ngan adik2 unit akak n sesapa lain yg nak ikut gak. Tak la ramai sgt :)

NANA :

Tu la tu Nana. Intai2 gak Intai2 tu. hihi :D

PUANSTOBERI said...

CNN :

Haper la hakak oii.. ujung minggu dtg sini la cheq.. hik hik :D

PUANSTOBERI said...

CNN lagik :

Adess...adakah aku perlu tukar theme sempena ramadhan ini. Hihihi

Che Sue said...

best nyer buffet ramadannn...nyum! kat sini tak kuasa nk g makan2 hotel ke hapa..dah tauu menu SAMAA je..baik aku masak sendri lagi sodap!

PUANSTOBERI said...

Che Sue :

Tkpe..nati balik sini leh bufet2 ya..
kat maeps tpt kita p retu pun ada wat bufet. bes.

Anum said...

bestnya, tp itu la syg kalau makan buffet anum memang x hbs.. rugi bayar mahal2

ZaNa aDieyZa said...

bestnyer dapat buka puasa ramai2.. syok!!