Thursday, August 11, 2011

~Pasal Cemana Leh Jadi Camni~

Cam biasa, bkk je blog sure blogwalking.
Skali terjumpa citer ini - blog Izyan.

Aku mcm herrrghh.. apakah ini??

Maka terai.

Seriyes weh..cena leh jadi ghopa itu.

Jadi cena?

Ok, skang korang tgk url aku adalah pnstoberi.blogspot kan?
Tp cuba korang jadikan pnstoberi.blogpot.
Kira buang s tu.

Ce buat. Ce buat.

Bkn satu blog je malah seme blog yg ber url kan blogspot bleh  buat.
Dia akan link kan pada satu web yg mengejutkan.

Apa pun, mungkin satu kebetulan atau???
Tp apa pun, kita gunakan adalah blogspot, jadi sesekali lah kita bkk lagi blogpot tu.
(Dan jgn korang mem blogpot kan blog aku yew. Hi hi)

Wallahualam bis sawaf...

5 comments:

ch@ said...

akak mem'psiko'kan jugala kekDa.
pandai btl dorang ni main link2kn?

Anum said...

itu la sis
lemah terus

izfanora said...

propaganda manusia yg ingin memecah belahkan yg lainnya.. moga kita tak terpengaruh cara halus itu..

Yan said...

reen.. tk pahamla.. nape yan wat takleh.. dia kata not found..

PUANSTOBERI said...

CHA :

Tu la tu. Haish.. tak patut..tak patut...

ANUM :

Tkpe..jgn lemah.. tu namanya derang nak amik kesempatan.

IZFANORA :

Btul. Kita buat tatau je.

YAN :

Dah takde. Mungkin dia tau org ramai da tau. Utk pengetahuan Yan, bila kita tukarkan URL tu dia masuk ke link Bible.