Friday, August 26, 2011

~Pasal Salam Raya~

Sebelum kita balik kg, kita up dulu 1 entry.
(maklum la.... bband da tak mandang skang kan)
But, kt kampung nati, Insyaallah akan update walo org lain takde mood nak ber blog.
Aku ada je mood dan masa tentunya. Haha.

Oh. Pagi td lps boring2 tu bos hajak pi salam raya kat satu opis nih.
Maka berpergian lah kami berbondong-bondong

Bos besau dept kami (Pengarah, BKP) adalah yg berbaju cekelat muda itu.

Meriah uols. Kalo org keja gomen tau la byk mana org kat Bahagian Khidmat Pengurusan. Sbb dlm tu la ada admin, dlm tu la ada HR segala.

Tp aku tidak lah berhati gumbira sgt. Masih ada sebal (wah..sebal..padahal baju raya smpai pat pasang. Haha).
Ada beberapa perkara tak setel pun kan.

Lps tu nak raya nati. Uhuks. Aku sebal btul. Aku da luahkan pun kat blog 1 lagi.
Hanya yg 'sekasut' je faham tentunya.
Kredit :Here
Apa pun, selamat hari raya seme. Gembira tu mmg gembira. Tp ada terselit gak sket2.
Semoga perjalanan anda seme selamat, begitu juga saya.

5 comments:

syanasaid said...

nape?? jgn sedey2 ok
nnt tak berseri time pakai bj raya pat psg ko tu

take care bebeh

Anum said...

selamat hari raya
maaf jika ada tersalah komen di alam maya

ZaNa aDieyZa said...

office zana buat jugak.. siap ada yg bagi duit raya.. tp untuk yg ada anak jer.. zana xde anak lagi... sob3..

cikseed said...

slamat hari rayaa. :)

PUANSTOBERI said...

Syana :

Oh. aku sempat pakai sepasang baru ni. cenggana??

ANUM :
Samat raya Anum..

ZANA :
Zana ada anak nati akak leh bagi juga ya :D

CIKSEED :
Samat ari raya cikseed :)