Monday, August 15, 2011

~Edisi Menghargai Follower #2~

Seterusnya kita teruskan dgn Edisi menghargai follower dan pengkomen blog Pnstoberi.
Next blog adalah....

Jeng jeng jeng.

Ini adalah kategori blog baru yg aku nak reviewkan.
Baru je dia ni berjinak-jinak dgn blog.
Memang dia tak pernah drop komen di kebun stoberi ini, tp dia mmg follower kebun ini dan aku tau dia mmg acapkali bertandang ke kebun ini. Lagipun kadang kadang dia misti ada ckp 'Kekda, yg kekda tulis dlm blog bla bla bla tu..'. Kira komen terus secara live la kan.
Ha. Begitu.

Oh. Beliau ni mmg seopis ngan aku. Muda sket dari aku dan kalo tak silap dia sama sekolah ngan dak Nana Fauzana tu. Btul tak?

Status nya, sudah berkahwin dan ada seorang puteri dan seorang putera. Asben nya romantik uolss.. Jeles jeles kami yg ada suami 'kurang' romantik ni sbb dia ni salu dapat bunga dari asben dia. Yg besau besau lak tu. Skali ngan tedi bear la hapa la. Buat suprise terus anta ke opis.

Nak komen dan review byk2 pun tak bleh gak sbb napak cam tak fair lak kan, sbb dia seopis ngan aku. Nak kata dia salu update pun tak gak, kadang2 kalo ada, byk entry dia buat. Kalo takde, mmg takde lah. Hihi. Harap nati dia rajin2 meng update blog dia. If takde idea, awak leh buat citer pasal putera dan puteri awak.  Bleh dpt ramai follower sbb blog perihal anak2, perihal ibu ibu ni mmg digemari dan akan ada ramai pengikutnya nati. Ni sekadar pendapat akak ye Mira :). Mungkin Mira tak mau expose sgt pasal family kot kan. Apa apa pun, moga blog Mira akan terus berkembang (huhu. apa igt bunga ke nak kembang kembang ye dok??hihihi)

Jadi mari ramai ramai jenguk blog beliau ini - Firzmira

Oh. Lupa nak kata, beliau adalah anak bongsu kpd Hj Chuari Selamat. Ala, yg glamer dgn rancangan pantun pantun tu dulu.

So, utk Mira, walo selama ni tak penah drop komen kat kebun stoberi Kekda ni, kali ni, if nak adiah, sila lah drop komen yer. Then nati, mystery gift akan sampai ke meja Mira (Insyaallah, sblm raya yer)

******
Ini adalah entry kedua bagi Edisi Menghargai Follower dan Pengkomen Blog Pnstoberi. Detail berkenaan edisi ini ada di sini :
http://pnstoberi.blogspot.com/2011/08/pasal-nak-buat-edisi-lah.html

Entry pertama adalah blog Dunia Cik Anita dan reviewnya bleh klik sini - 
http://pnstoberi.blogspot.com/2011/08/edisi-menghargai-follower-1.html

10 comments:

Anum said...

jom terjah

ZaNa aDieyZa said...

baru lepas jenguk blog tu.. comelnya aisyah balqis tu!! cute betul!!

mekchu said...

tu dia.. yg kedua sudah keluar.. mesti berseri2 muka firzmira kan kan kan..

Amyra Chuari said...

Wah, terharu nyer Kekda atas penghargaan ni. Terima kasih coz bagi idea Insya'allah akan dimasukkan.
Zana Adieyza: Thanks to be my follower.

Amyra Chuari said...

Wah, terharu la Kekda dgn penghargaan dan review yg Kekda buat. Terima kasih yek dan idea Kekda tu Insya'allah nanti Mira masukkan.
Zana Adieyza: terima kasih menjadi follower Mira.

myfara FLK said...

mcm kenal je FirzMira's tue....

D_08 said...

Moh ghamei2 kite terjah kome............

ch@ said...

wuhuuu cemburunya, nnt nak p terjah. nak soh abi baca blog dia la, nak dpt bear2 bsr hntr kt opis jugok.

Teratak Hami said...

Bagus betul ada pengomen secara LIVE :-)

Cik Anita said...

terjah belog yang di review ini...

jeng jeng :)