Wednesday, August 3, 2011

~Pasal Beliau Bukan BE~

Oh. Ingatkan beliau itu BE.
Bila check takde pun.
Dari smlm tgk beliau ada. Tp bukan BE rupanya.
Udah la smlm bila bkk Nuffnang dan tgk earning tetiba kosong.
Bila bawak cursor kat tab earnings tu dia ada tulis available berapa.
Tp kat bawah kosong. Berderau kau. Dah la tgh ngumpul nak cash out before nak gi jalan2 nih.
Mujur pagi ni da ada. Huye. Huyer.

Masih ada 2 BE running.

BE Proton Persona itu sgt lama. Terima kasih diucapkan pada Proton Persona yg sudi melekat di atas ni utk waktu yg panjang. Dan menjadikan earning terbanyak penah diterima. Toce. Toce. Toce.
Alhamdulillah.

Yang aku ingatkan BE adalah yg ini.

Sbb kalo dia BE, aku berbesar hati nak wat review dia.
Dan dia ni pun cam tau je aku meleleh ailiyo tgk dia.
Adessss...
Kalo korang nak tumpang meleleh ailiyo pun leh klik2 gak kat sebelah ni kalo dia kuar yer. Huhu.

12 comments:

eima said...

tak lama lagi masuk list BE la tuh ....

ejaMaria said...

hihihi... lama aku tak check nuffnang aku... ;p

Lulu Caldina said...

BE banyak masalah sejak akhir-akhir ni, ramai yang mengadu tetba earning jadi 0..huhu

izfanora said...

xpnh pun nk dpt BE.. :(

hakak CNN said...

haku dah lamer tak dapat BE ko,sedihnyerrr haii...*dah update pon malas kejadah nak dapat BE*

huhu

PUANSTOBERI said...

eima :

moga-moga. Hik hik :D

PUANSTOBERI said...

MARIA :

Check la..tentah ada sejota.. hik hik..tp skang web dia cam down sket la sejak kena hacked tu ari. huhu

PUANSTOBERI said...

LULU CALDINA :

Kan?? mujo tgk balik ada. Pheww...

PUANSTOBERI said...

IZFANORA :

Insyaallah..nenati ada lah tu. sabo..sabo.. :D

PUANSTOBERI said...

HAKAK CNN :

Apa lagi..update la hehari walo sepatah ayat. hihikss

ZaNa aDieyZa said...

bestnyer ada 2 BE!!!

IDAZS said...

tak pernah dpt BE pun, sob-sob