Wednesday, August 10, 2011

~Pasal Event Best Di Bulan Puasa~

Motip kedua dua mendalah ni dibuat pada bulan pose??

Haih.

Satu minggu ni
Rasa nak amik cuti je ari Jumaat tu nak pegi sini. Yeps. Aku kalo Sogo sale tu aku takde la smpai nak amik cuti utk bersesak, tp kalo ni rasa cam nak je. Jadi, tau kan apa kegemaran aku. Sah sah bkn la soping, tp holidaying (haha. ada ke term tu) 

Sblm ni tak penah pegi pun tapi. Cumanya sbb thn dpn agak mcm sengkek sbb da bayau duit umah, maka harus la carik alternatif lain utk holidaying jugak kan.
Hurmm.. cena?

Then yg ni pun masa puasa gak. Nxt wiken.
Detail : Here
Ni mmg aku pegi tetiap thn. Sker tgk barang2 umah ni. Dia awal tahun pun ada.
Yg ni aku ingat nak pegi sbb nak riki2 KC ke, barang2 bathroom/bedroom/livingroom ke. Igt nak bawak plan layout umah aku skali, so, sng nak tau bajet berapa.
Tapinyerrr...mggu itu mungkin balik kg, sbb abg aku yg jaga mak kat kg nak balik umah mertua dia. 

Tkpe lah. Akur je sbb nati ada HOMEDEC bln 10 nati. Ada da iklan dia aku tgk. Ada part 1 dan part 2. Tp lupa da time tu aku blum gi holiday atau tak.


Adeh...saja je derang ni kan. Buat deal bes bes pun time pose. Wat event2 cemni pun time pose. Saja tau... tsk..tskk...

10 comments:

pnsusu said...

kekda,,,,,,,,,,
yg first tu su nak sesangat pergi.............

tapi????

Daleela said...

Mata fair pulak.... haduiii saja je nak kasi orang habis duit kan? heheheheh


Selamat berpuasa dear...

ZaNa aDieyZa said...

matta fair tu menarik.. tp zana x dpt pergi sbb minggu ni blk kg.. huhuhu

Nana said...

ala matta fair ngape la time gini baru nak buat duit dah kering hehe

Anum said...

nak pergi matta fair la
berbaloi-baloi

PUANSTOBERI said...

Pn Susu :

Tapi apa an nyer Su?? Moh kita pegi moh!

PUANSTOBERI said...

Daleela :

Samat berpuasa 2 u 2 dear :)

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Tkpe..nati ada lagi tu. Salu ni ada matta fair ni :)

PUANSTOBERI said...

NANA :

Huhu. Tkpe. Matta Fair ni kerap ada. nati ada lagi tu :)

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Jum..jum.. :>