Wednesday, July 4, 2012

WW 2 : Better Late Than Never


Alhamdulillah.

16 comments:

Anum said...

syukur2

azurazimi said...

Alhamdulillah. Dah dapat Anak Kunci, I doakan lepas ni dapat Anak pulak. Amin.

Phat said...

tahniah kak..bila nk buat mkn2

Cik Awin said...

alhamdulillah...

Zana Adieyza said...

Alhamdulillah.. semoga segala urusan berjalan lancar..

Sue-Rya Qistina said...

tahniah kekda! apa yg dinanti telahpun tiba. seronoknya dh bole duduk rumah sendiri. :D

Salmi Khairil said...

bestnye dapat duk umah sendiri..

::EIDA:: said...

Kunci umah ke tu kekda? yeah!!!

ch@ said...

tahniah kekDa. wowowww bila pula turn kita ni, adoiii. kita tumpang happy, smg kekDa terus dimurahkan rezeki.

Nana Aris said...

Alhamdulillah..lepas ni sure lagi rancak plan mendeco rumah! dont forget to share it here eh kekda..boleh la buat panduan nanti

Carmello said...

Bestnya dah dapat kunci.. Tak sabar nak duduk rumah sendiri..

Masya said...

alhamdulillah.. akhirnya kan.... raya ni sempat ke dok rumah baru... mesti ramai nak singgah... tp kalau renovate.. tahun depan barulah blh singgahkan...

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Syukurrr :)

AZURA :
Aminnn :)


PHAT :
Alahai...kalo buat makan2 Phat kena dtg bawak Syaza ngan maknya ya.. :)

PUANSTOBERI said...

CIK AWIN :
At last. Hihi. Eh. Lama kita ber emel ye Win :)


ZANA :
Hopefully :)


SUE :
Blum lagi Sue, byk lagi hanky panky nyer :)

PUANSTOBERI said...

SK :
Insyaallah..


EIDA :
Bukan..itu kunci hatiku.. hihiksss


CHA :
Insyaallah..thanks Cha :)

PUANSTOBERI said...

NANA :
Ala..nak share..tp nati derang sibuk2.. mencik tau..


CARMELLO :
Tu la..tp kena gak bersabar. Nak wat cena??



MASYA :
Renovate pun tidak major reno Masya. Insyaallah, dlm tahun ni jugak lah masuknya. Ini rumah tak bertanah. Buat reno kena ikut schedule, tk bole sesukak hatik.