Thursday, July 19, 2012

Edisi Tiada Kesempatan

Adoi.
Nak BW, nak tinggalkan jejak kat blog kesayangan, tp takde kesempatan.
Nak reply komen, pun takde kesempatan.

Sebenarnya, seme pun entry utk mggu ni adalah auto publish.
Bkn mggu ni, mostly entry dlm blog ni bermula awal bln tu ari mmg auto publish.

Adoi.
Byk tul perkara nak di handle yer.
Pasal keja, pasal bukan keja.
Pasal esuk ni nak cuti ke tak ni. Eh??

Mmg nak sesgt singgah umah uols.
Tgk kat dashboard tu, seme pun entry bes2. Tp takde kesempatan nak baca.
Maaf yer, kalo kawan2 dtg sini, tp kunjungan belum berbalas.
Tkpe, nati sy cuba juga lah maraton umah kengkawan seme.

Hari ni settle satu perkara.
Alhamdulillah. Hujan pagi tadi, mmg hujan rahmat.
Byk memori manis.
19 Julai 2012
Istana Budaya
Semoga perkara2 lain juga dipermudahkan sebegini.
Insyaallah. :)


10 comments:

Anum said...

insyaallah

myfara FLK said...

Tahniah kekda dan yg lain2..

Phat said...

tahniah kak

Lida Rahim said...

selama ni duk sambung belajar ke?? tahniah!

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Aminnn...


MYFARA :
Tenkiu my dearie :)


PHAT :
Thanks lagi skali. Hihiks


LR:
Belum smbg blaja lagi. Baru nak mohon tu hari. Hikhik :)

Sue-Rya Qistina said...

dpt APC ye? tahniah kekda!! :D

azurazimi said...

Tahniah3x.. :)

::EIDA:: said...

Tahniah! Eh? Macam dah wish tadi.. Takpe, ni edisi blog pulak... hihihi

Masya said...

alhamdulillah .. tahniah....

insyaallah niat yg baik dan ikhlas akan dipermudahkan .... setiap yg terjadi elah diaturkan dgn cantik .. percayalah hikmahnya ....

opss.. bebel pulak..

PUANSTOBERI said...

SUE :
Terima kasih :)


AZURA :
Thanks :)


EIDA :
Hihi. yer, maceh...


MASYA :
Yer, seme telah diatur olehNYa :)