Friday, July 6, 2012

Katalog Tupperware (2 Julai - 11 Ogos 2012)

Katalog Tupperware terbaru
Yang menarik bulan ini.
Set hijau ini.

Walo aku tak minat hijo. Tp bila tgk yg betul punya, kat kedai dia, yg dia display, cam cantik ja.
Terbayang2 letak atas meja makan kat umah baru nati bila ada tetamu dtg kan.
Eh. Tp takkan guna tupperware je kan. Jeee????
Haha.

Satu set RM249.00 (ada 4 menda). Lps tu dpt free pitcher tu. Dan boleh tambah utk exclusive purchase pun boleh. Ada set bowls ngan plates - RM57.40. Yang mug n seals tu (4 biji) RM37.40
Ini harga Retail Price. Ada rega menarik lagi kalo amik ngan pnstoberi. Hihiw.

Oh. Katalog bulan ni promo utk hari raya skali.
Jadi ada bekas ni. Cam lepas lepas gak.

Cake Gift Set
Sebijik RM53.30 (Retail Price).
Ada cake skali dlm tu. Ada lemon blackcurrant cake. Satu lagi bekas ada blackforest cake.
Beli 3 bijik bekas tu dpt satu lagi bekas free.
Dan exclusive purchase Jumbo Goody Box Large (skali tangkai) dengan setiap pembelian bekas2 atas tu. Harga - RM39.00 (Retail Price)  *mean kena beli cake gift set tu baru dpt beli Jumbo Goody Box tu.

Jadi, utk yg lelain.
Sila lah jamu jamu mata. Katalog online di sini.
Katalog tak online, bleh tgk pada rerakan consultant. Nak tgk kat pnstoberi pun buleh. Hihi.

p/s : utk bulan ni, rice dispenser da takde dlm katalog. But then, aku da booking 2 bijik utk rerakan aku yg tak dpt tu. Dlm 19hb nati call balik tnya. Apa kes ntah. Mungkin dia nak buat stock baru dgn pattern baru kot. Hurm.
Masa amik katalog tu, gi tukar gak tutup bekas yg dah 'terkoyak'. Ha..ni yg bes kalo beli ngan tupperware. Leh tukar amik yg baru. Tp kalo sengaja ko koyakkan mmg tak dpt la. Atau sengaja pulak toreh2 sbb nak yg baru kan. Jatuh terhempas pecah pun tak buleh tukar. Gigit dek lipas ke tikus ke pun tak buleh tukar. Huhu.

4 comments:

ch@ said...

geram btl kita. kita dh ada set hijau tu, kita punya warna oren. huaaaaa mencik tau. ada balang kuih warna hijau tak kekDa. kang kekDa tinggal link kat msgbox kita ek :)

Sue-Rya Qistina said...

brg tupperware yg dpt mase wedding 7 thn dulu pun x guna lagi..hahaha..kelakar je kan..yg wedding baru ni pun x guna lg jugak..simpan wat perkasam je.. :D

ejaMaria said...

kita pernah datang rumah org yg hidang jamuan utk tetamu dgn barang tupperware... pada saya nampak cantik la + bole la... tupperware kan... tapi dari kalau dari segi presentable kurang sikit la... nak-nak kalau ada org 'tua'... hidang bekas plastik ni utk budak-budak kata nya...

azurazimi said...

kak ida nie, i mintak katalog last month pun xbagi lagi.. dah kuar katalog baru pun. majuk ahh gini gak :(