Thursday, July 12, 2012

Lagi Lagi Novel

Semenjak berjinak2 beli novel online ni berapa byk dah aku beli. Lagi bahaya dari beli buku kat kedai buku tu. Seriyes. Brrrr... ngeri. Retu berapa dah aku borong. Seme novel Anis Ayuni. Tu pun tak berbaca lagi. Yang atas ni baru smpai last week. Beli sbb blog jual novel tu kasik diskaun. Bes. Jadi terus sambar 2 ketui. Haha. 
Pitam.
Beli je. Bacanya tidak. Jadi, kat umah baru sok, perlu satu almari utk novel. Berkunci ya. Haha. Sbb aku kedekut sayang novel2 nih.

Skang aku da reserved Sayangku Adnin Gadisku Wan Adnin. Novel Kak Su lah. Malas nak pegi beli kat kedai. Online sajork. Mesti bes. Da lama tak baca buku Kak Su. The best thing novel kak Su ni sbb watak dia cam kita kenal ja. Sbb dalam novel2 dia, watak tu lebih kurang. Ailoike.

Sapa da baca novel ni? Mesti bes kan? Giler tak sabar rasanya nak baca. Hihiks.

12 comments:

ejaMaria said...

tak pernah lagi beli online... kalau nak beli mesti pegi kedai buku... belek-belek dulu... ;p
kita kat rumah, mmg beli satu rak khas utk letak novel... tapi itu la, silap pegi letak kat bilik guest kat bawah... bila yg datang tengok rajin je nak meminjam... pulang nya tidak... geram betul... plan b4 raya ni nak alih rak dgn buku tu naik atas pulak...

::EIDA:: said...

Lama ida tak baca novel.. huhu

*kekda=hani , hani=kekda* hihihi

Zana Adieyza said...

zana pun mcm eida.. dah lama x baca novel.. dulu kalau baca novel, ralit sungguh... skrg ni mcm xde jiwa lak nk baca novel ni.. hahahha..

cikbedahlaser said...

hoho ho ho...
skrg sy tgh nk habiskan novel siti rosmizah... aritu rancak baca novel.. skrg slow balik.... main tukar2 dgn budak2 opis..
ehh akak x nak men tukar2 dgn saya?

Pink Lavender said...

btol2..
skrg beli online jer pon dpt diskaun..siap free postage..
kalo ke kedai rege biasa.
makneng skrg tgh suke banget dgn keluaran jemari seni..antara penulis feberet, HLOVATE..best gak penulisan dia..try laa

azurazimi said...

Seumur hidup novel yang habis dibaca "Ombak Rindu". I salute org yg boleh duduk berjam-jam baca novel. Very penyabar. Becoz I'm not tht kind of person. Selalu I baca sinopsis kat belakang, pastu baca bab yg mula2 last baca kat bab akhir. Heheee..

Sue-Rya Qistina said...

sejak ade anak tecik ni, dh x brp nak rajin baca novel. hikhik

Masya said...

novel kat rumah semua dah hais baca... nak beli baru x berkesempatan.... huhuhuhuhuhu....

Cik Awin said...

akak leh beli on9 kat cni :
1) http://www.kakinovel.com/
2) http://karyaseni.my/

akak register jd ahli, pastu klu beli novel kat dua web tu, 1 novel leh dpt less RM3...dua2 web tu leh dpt murah..berbaloi2 ;)

slmt membeli ye ...

Cik Awin said...

ops! lupa...kat 2 web tu, free postage tau...

ch@ said...

oh anis ayuni ye, kita pun suka. jln ceritanya laju, gaya bahasa pun best. :D selamat membaca kekda, skrg ni stop membaca dulu, ada projek kena siapkan. novel pun dah habis dibaca. kena simpan dlm kotak, nak pindah. huaaa.

cik buku said...

kulit novelnya nampak cun :)