Friday, July 13, 2012

KSU Reno : KC, Viva dan Yusry

Kah.. nak gelak pun ada.
Tau la aku ni pembeli tegar deal kan. Groupon apa seme tu.
Skali aku tgh dok sebuk2 nak reno reno, deco deco, kat Groupon pun ada deal Kitchen Cabinet.
Miahahaa. Kut ya pun......


Ada yg sapa nak? Takde orang pun beli lagi. Hihiw.
Kian Classic ni pun nama glamer jugak la dalam Built In KC nih.
Tp aku tak survey pun sini.
Kat Viva pun ada kedai Kian Classic ni.

Eh. Smlm aku ke Viva. Lps office.
Hunting for Hood n Hob.
Skali masuk kedai tu - takde orang pun - ada sorang je lelaki - bertopi.
Tak pasan la sgt sapa pun.
Skali myDH berbisik "Eh. Tu kan Yusry"

Aku tgk. Eh, ye la. Jantung berdegup kencang.
Boleh??
Hahahaha. Cam mengong!

MyDH kata p la amik gmbr ngan dia.
Aku taknak. Takut dia taknak ke apa.
Tapi, zaman 'terbuka' skrg ni, mana leh camtu kan. Taknak kang, kita update saja. Haha.

Apa dia buat tah kat kedai tu. Hunting for kitchen appliances gak kut.
Tp Lisa takde pula.
Hurm.

Eh. Yusry tu peminat ai masa sekolah dulu tau.
Peminat ai?? Eh. Ai yang minat dia la. Time2 KRU dulu kan. Sapa tak suka yak?

Dah. Dah. Berbalik pada hal KC.
Esuk nak gi KSU - da buat appoinment ngan org KC. Dtg ukur kat KSU. Then nak lepak2 situ jap. Lps tu sambung hunting lagi. Byk lagi nak kena hunting nih. Penat. Tapi bes!

5 comments:

Mama Kembar 3 said...

salam. mama pun dok tgh survey kitchen kabinet. betul betul murah ke harga groupon tu?

PutriesNoora said...

hahaha..noora pun mcm tu..kalau g ou..mcm2 artis femes leh jumpa,pernah paling close up beratur belakang anuar zain time nak bayar parking,betul2 belakang dia...tapi segaaaannnn...camera hp cikai je masa tu katanya...hahahaha...tapi paling xleh lupa erra ngan dynas..memang cantik+tgi melampai+sempoi jek...hehehe..tp still tak bergambar...segaannn...tapi noora paling teringin nak jumpa kru..minat dari darjah 1 tu...leh angau setahun kalau terjumpa...hohoho

Masya said...

yusri serve kabinet jugaklah tu.. dgr kabar dia buat rumah baru kan.. kan.. bertuah lisa .... x terkilan ke x amik gambar tu hihihihihi... ;p

Zana Adieyza said...

seronoknya hunting barang utk rumah.. lebih seronok dari hunting barang hantaran nak kahwin.. hahahaha..

jumpa artis mmg jantung berdegup kencang kan? motif?? mcm la dia kenal kita.. hahaha

::EIDA:: said...

Ida tahu mana Lisa.. Lisa sakit mata kan.. so dia duduk rumah... hihihihi