Monday, July 9, 2012

Edisi KSU Reno : WallDeco - Clock

Ujung bln lps aku order walldeco ni.
Kebetulan lak member aku si AyangAzwani juai menda2 ni. Aku terus la cam teruja nak beli. Hihi. Lagipun dlm mood deco deco bersama Eric Pnstoberi kan.
Memang rambang mata lah dibuatnya kan.

Sbb aku penah tgk dlm majalah Impiana Apartment. Ada satu umah tu, dlm bilik dia ada jam gaya gini. Aku pun terpikir mana nak carik. Skali elok lak member aku ni tepek2 gmbr. Aku tak keruan sudah.

Memacam ada kan. Ikut la tema rumah. Aku ni masih tak bertema. Tp sbb aku peminat fefel, maka pilihan aku yg bunga ros purple tu (pink ekceli). Dan tatau lagi mana nak letaknya. Igt nak buh kat dining hall. Bawahnya nati nak buh cermin panjang melintang yg besau. Maklum la umah kecik tet. Nak bagi impak besar, kena la buh cermin. 
Oh. Jam tu berharga RM49.90 (pos RM10) tp aku amik 2 barang pun, still pos nya RM10. Huhu

Dan aku juga beli jam yg sudu garpu tu. Tp yg ni rasanya dah closed deal.
Ini pun aku napak kat majalah apartment gak. Tgk dan pikir kat mana la nak beli ni. Harus carik dan tetiba eh, dak ayang ni tepek. Maka, beli lah kedua duanya. Hihi. Senang, sok tetamu dtg, tak cukup sudu garpu, cabot kan je yg kat jam tu. Haha.

Eh. Bkn ni je ada tau. Jemput la cuci2 mata kat page member ai ni.
Azwanis Stuffs and Such - sila like dan leh tgk koleksi apa dia jual. Memacam ada. Segala pinggan mangkuk piuk belanga cadar jam segala lah. 

Sekali kan uols.... bekas beras pun ada. Ha kauu... lagi besar dari Tupperware punya uols.. dan lagi murah. Hahhahaa.. duk sgt nak carik bekas beras kan. Skali nah amik.. hahaha.. haaha.. dan hahahah *sambil mengenang nasib diri. Tp kalo aku guna bekas ni lagi 20kg punya tpt kosong, sbb aku guna beras 5kg ja. Tak padan dek badan yg memakai kata orang. Haha*

7 comments:

Anum said...

menarik

Nory Zoulkefle said...

berkenan gak ngan wall deco ni...tp aritu tgk kat katalog cm mahal plak...tgh servey yg murah2..hehe

Nory Zoulkefle said...

berkenan gak ngan wall deco ni...tp aritu tgk kat katalog cm mahal plak...tgh servey yg murah2..hehe

Cik Awin said...

rancak mendeco nampaknya ;)

saya tag akak join contest ni
http://sepisorangperindu.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-geng-blog.html

Zana Adieyza said...

cantik!! bunga ros tu kalau letak kat bilik pun terasa sweet gak tu.. hihihi

Masya said...

jam wall tu memang cantik² kalau pg GM Klang lagi rambang huhuhuhuhu...

honeylily said...

i pun deko wall dengan jam cum frame yg 3 pcs...beli kat sini :- http://www.stickyourwall.com/...