Friday, November 11, 2011

Letih Dengan "Jurulatih"



Stok meleleh ailiyo gak ni.
Rega cam bes je nih.
Huhu.

Takkan la kot.

Hai la hai..'letih' aku dah ni bila da terpaut dgn beg 'jurulatih' plak.
Gara2 termasuk outlet dia kat Citygate tu ari la nih dan tersambar satu jugak.
Aduyai nyer pun.

Gulp.Gulp.Gulp.

Cam bes kan.
Walo aku mmg tak sker ada design yg ada C C C byk2 tu, tp sbb rega ni cam bes, maka mmg cam alamak ai... nak la..nak la.. huhu.
My dear - nak hadiah befday ni bleh?? biar dia post leklok smpai pada 14 Disember. Hihi.
**tetiba dengar org terjatuh dari kerusi. Hau hau hau**

Takde lah. Memain ja. Aku yg nak, aku la usaha utk dapatkan ye dok??
Kira cam duit bonus nyer kenangan bleh dak? Hau hau hau.

Berkenan tak?
bleh tgk deal di Mydeal nih.
http://www.mydeal.com.my/deals/kuala-lumpur/RM699-for-Authentic-Coach-Sateen-Applique-Signature-Tote-at-vsHUB

Tskk... *sedang mengawal nafsu yg menggebu*

9 comments:

Anum said...

hehehe, kena kawal sis

syanasaid said...

aku da jenuh dok lap air liur
hahaha
cun wei murah plak tu
meh aku hasut ko
"beliii...beliiii laaaaa.."

hehee

chinta... said...

wah!!...kelas gitew kekda...

eda_ej said...

teliur juge.. nampak besa n boleh sumbat byk barang.. hehhee..

pnsusu said...

rembat satu kekda...........

kekda cayanggg..su su tag kekda..rajin-rajin buat ya

http://susugebu.blogspot.com/2011/11/shu-shinju-giveaway.html

Teratak Hami said...

Nasib baik akak jenis tak suka benda2 gini, so takyah kesat air liur yang tak meleleh. Tapi kalau ada orang nak hadiahkan, akak suker jer :-)

Rembat jer PnStoberi.. duit bonus tahun lepas pun tak habis lagikan?? hehe

BENA said...

sis stoberiiii , kena nak tahu yang almbum2 tuu . kite cari xreti laaa . huhuhuh

محمد رازيق said...

hehe.. apa lgi, bli2.

Che Sue said...

aku mmg giler coach..sb rasa mcm range tu still mampu aa kot (setelah mengikat perot!) nk gelek LV tak mampu lagi..

tapi aritu masuk coach kat pavi..makaihh berpinar mata tgk sume rega 4angka!teruss patah balik ke pintu..kekekeke..