Tuesday, November 22, 2011

Sana Sini Bola

Malam tadi dan berlarutan smpai pagi ni.
FB : Seme pasal bola
Twitter : Pun sama
Blog : Begitu juga.
Dan tak memasal secara tak langsung blog aku pun terlibat sama tulis bola gak.

Smlm geram tul. Tetiba bband tak bleh connect.

Aku tak rasa pasal line bband, sbb myS2 pun guna line (data) yg sama, dan guna beliau oke je bleh surf internet tanpa gangguan.
Aku syak sbb aku bkk satu blog tu. Tetiba lappy aku kuar warning ada virus. 3 ekor virus katanya. Aku rasa cam bkn malware sbb kalo malware ni remove je abis la.

Ni tup2, aku remove - restart lappy - connect internet - tak bleh!
Huwaaa.... 
Tah dia suh setting apa tah.
2,3 aku restart pun cenggitu juga.

Mlm kang terai lagi. If tak bleh kena dptkan bantuan dari adik IT aku tu lah.
Kong hajo... blog tu aku mmg jarang amat masuk, tetiba plak bila tgk tajuk dia kat dashboard aku leh klik lak. Bila klik itu la jadinya. Aku mau unfollow lah. Bahaya tul.


Tapi biasanya kalo bukak guna chrome, dia remind kita kata blog tu ada virus. Ni tah cemna leh tembus.

Huwaaa...... bisa nanges ini...bisaaa..bisaaaa.......

15 comments:

::EIDA:: said...

Harimau Muda ngauummm.... yeah!

ejaMaria said...

blog apa tu?... nak tau gak...

misskirokuza said...

yeeeaahh some org bebola hari ni kekda :P
kite sampai lambt bgn lewat p koje hahahahaa

Anum said...

anum siap melompat suka kegembiraan malaysia

Zana Adieyza said...

sana sini bola.. hari ni adalah hari bola! huhuhuhu...

azeul said...

along bwk opis tak laptop tersebut?

anitadiana said...

reen...jadi topik hanggat kat opis pagi tadi..bangga jadi rakyat Malaysia..siap nanyi sama semalam Lagu Negaraku....

Qhaifa Nur said...

begitu juga topik yang hangat di semua surat khabar, cepatlah laris..
tahniah harimau muda kita..

ch@ said...

kita yg jarang tgk bola pun ikut sama terpengaruh. hahaaa. kita dh guna chrome je, mozila kita dh mogok tah nape. mls nk install blk.

Cik Anita said...

ouhh..

dulu Belog Nita pun ada virus. Naseb bek akak gtau...

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Harimau tua cena lak?? Hiw hiwhiw

MARIA :
Tah..aku pun jarang masuk. Aku da delete. Gipun org tu pun jarang masuk sini kut. Huhu

PUANSTOBERI said...

MISSK :

Kan?? sana sini bola tak abis2.

ANUM :

Hihi. Incik asben akak masa last penalti dia lak sebuk bgn. hehe.

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Seb bek takde yg makan bola. hihihi

AZUEL :

Tidakkk....

PUANSTOBERI said...

ANITADIANA :

Kan kak..semangat je rasa.

QN :

Mmg derang deserve. Org 'sanun' tu je dengki tak memasal. Nak check urine la hapa la. Dah kalah tu byk la songeh nyer kan??

PUANSTOBERI said...

CHA :

Kan..semangat rimau gitu rasanya. Hihi.

Ye..chrome bes sket. Mozila cam lembap. Kak ada tetiga tu kat lappy n PC ni. Tp prefer guna chrome la skang ni.

CIKANITA :

Kan?? akak dpt gitau 2,3 org gak la sbb dpt detect trus blog yg ada virus tu. Ni skang tatau cena lappy aku tu. Entah sihat ke tidak.