Monday, November 21, 2011

13 Sudah.

13 apa?
13 minggu?
Hau hau hau.

13 hari dah jumlah course aku hadiri utk tahun ni.
Dan separuh dari nya adalah course berkaitan keja.
Good.

Tu pun tak masuk lagi sessi pembelajaran kan.
Yg ada dengar ceramah atau memana program talk yg tak sampai sehari.

Apa yg dipoyo sgt course 13 hari ni?
Ada aku kesah kata setengah org.

Eh. Kami2 yg keja kerajaan mmg kesah la.

Nak tau kenapa, kena tnya penjawat2 awam yg lain. Hihi.

Dan ai tau MEKCHU sure lagi byk course dia. Asik gi course yg lelama dan luar dari tpt keja lak tu. Kiterang ni... asik2 di kawasan sekitar ja. Thn ni paling jauh course aku, tu lah di USIM tu ja. Nak kata yg bermalam tu mmg nan hado la. Bajet ciputtt thn ni. Hihihi.

p/s : NI da ujung2 thn ni, jap nati ni 'hang' la HRMIS ni. Seme dok pakat isik LNPT lak. Aku ni SKT dlm tu pun tak check lagi. Choii... pemaleh amettt la wes nak bkk sistem ni. Isi cuti pun CC yg masukkan. Hau hau hau.

8 comments:

::EIDA:: said...

Ida nye 16hari.. Ade aku kesah? HAHA.....

mekchu said...

hahahaha.. patut lah tersedak tadi.. apsal mekchu terlibat dlm kes 13 ni?

kelakar laaaa.. mekchu kat operasi & network.. mmg byk training/bengkel kat luar.. ehhhh ada kosong sini.. meh apply tukar sini.. konpem mekchu tak tido sorang2 kat hotel lagik..

Anum said...

anum belum cukup
hehehe

Zana Adieyza said...

zana dah 17 hari kak.. semua kursus big boss suruh gie.. mencik!

jangan sebut HRMIS!! zana takut! sebab zana jaga HRMIS.. kalau org x update zana yg kena.. so selalu jer takut org x isi HRMIS ni.. kalau staff boleh gak zana bising, ni yg peringkat atas2 ni mmg payah cikit.

anitadiana said...

kak ita dah cukup dah.......minggu depan pun ada kursus lagi..kak ita tolak malas ..dah cukup dah pun..bukan boleh bawa ke tahun depan pun...

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Wah..byknye course dia. Takkk..tak kesah punn.... :P

MEKCHU :

Twehehehe.
Mekchu, ai ni jawatan E, yu F, mana leh apply sanun. Agagaga :D

PUANSTOBERI said...

ANUM :

EH. blum cukup. Haa..tatau..tatau.. ekekek :P

ZANA :

Wah..byk nyer. hihi.
Ha..jaga2 la HRMIS tu..da dkt akhir tahun ni. Ayokk..ayok..
Agagagag :D

PUANSTOBERI said...

KAK ITA :

Kak, leh rilek2 sket dari buat keja opis kalo course tu
*tp balik je melambak da masuk tray in. Acena??* hihi