Wednesday, November 9, 2011

Teruja Lagi

Beli tiket je teruja.
Teruja je beli tiket.
Hau hau hau..

Tp kalo da beli tiket mmg teruja lebey la.
Mujo kali ni tak perlu tunggu lama.

So, da bleh start riki2 apa yg menarik.
Xtvt apa yg bes.
Walo aku sering je ke sana, tp itu urusan kijer.
Yg bkn urusan kijer, 7 thn lalu kot. Ngan mak dan arwah ayah.
Time tu menang peraduan Ponds tu.

Lps tu asal ke sana je pasal keja.
Pasal keja je ke sana.

Kira ni percutian post-anniversary.
Pre-anniversary kira yg ke HK tu ari lah.
Yg bebtul anniversary pun ada, tp tatau la dapat ke tak.
Kalo tak dpt mmg lebur lah jawabnya aku nyer voucher yg beli kat Groupon tu. Ouhhh....

Oke lupakan jap.
Cam biasa... kena buat la itinerary sket kan.
Jadi plan mau buat Mangrove Tour atau pun Island Hopping.
Imej : Google

Bes nya!

Cam biasa. Tidak sabar. Hihi.

10 comments:

~yaya~ said...

Bestnya Kekda..asik cuti-cuti cinta jek ek..hehe..

- ily

Zana Adieyza said...

kalau dh plan cuti, mmg best la kan.. teruja sentiasa.. lepas tu mulalah nak search sana, search sini.. syok kan survey2 tu!

::EIDA:: said...

Ida dah pergi langkawi.... memang best! Island hoping yg tak best pun..

~S~ said...

mangrove kurang best kot sbb masuk gua. erm, ade kelawar je pung. tp island hopping mmg best.

pastu, jgn lupe parasailing. seyes ble dah naik, rasa tenang gile!

Teratak Hami said...

Berjalan lagi. Tapi time berdua ni bagus berjalan2.

mekchu said...

ke lamgkawi lah kitaaaaaa... island hopping suda.. (tasik dayang bunting, lepas blk langawi bunting :)
Mangrove Tour belom :(

eKa said...

nak gi juga tasik dayang bunting tu.masa pegi dulu.masih ank dara...so takde la minum2 air nya.org kata, kalu nak ank leh cuba minum airnya...entah betul atau tidak la

PUANSTOBERI said...

YAYA ~
Eh. Ily ya. Hihi.
Ha.. saja gatai beli tiket. Ihiks.

ZANA :
Kalo plan tu takpe lagi, kalo da beli tiket mmg tak bleh wat apa lagi la. Sentiasa ja tak sabau. Ngeee

EIDA :
Island hopping tak bes ka? Akak biasa pegi sana utk keja je. Utk cuti cuti lama dah tak pegi. So, nak pegi cuti puas2.

PUANSTOBERI said...

S :
Island hopping bes yer. Oke, noted. Hihi. Parasailing?? Oke, noted jugak. ngeee :D

TH :
Haha. Pantang lepa namanya kak TH oi.. hikss. *padahal bajet nak masuk umah baru tak terbuat lagi ni*

PUANSTOBERI said...

MEKCHU :
Haha. Itu lah cadangannya. Mau ke pulau dayang bunting. ngeee..

EKA :
Huhu. nak minum ke?? mandi je la kot. Hikss.