Thursday, November 17, 2011

Salah Erti

Jumpa kat porem Cari.

Kredit : Porem Cari.

Lawak pun yer gak, tp kalo pikir2 kan balik mcm nyampah pun ada.
Cena leh diertikan sbg bini PM Indonesia plak nie....??

Tu la tu... napak sgt Malaysia ni kurang dikenali berbanding Indonesia tu.
Cam kat Hongkong retu pun org tgk kita, dia takkan tanya "Malaysia??"
Misti dia akan tanya "Philipines??" atau pun "Indonesia??"
Haa... begitu.
Udah rupa org Filipina juga rupanya kita ni.

So sad. Tp apa2 pun aku tetap berbangga aku bawa nama Malaysia.
Haha.

[lalu terus menyanyi : kita satu bangsa, kita satu negara, kita satu matlamat...oooo]

2 comments:

Che Sue said...

hmm sama aa kat sini..semalam lagi best, dlm majalah tah hapa tah ada aa artikel hal indonesia buat show ke hapa so majalah ni cover citer tu aa..sesuka ati je editor tu boh gambo twin tower kita dlm majalah tu under artikel indonesia! bising sat bos aku..

kekucingkatz said...

deme tau Phillippines ngan Indonesia je sebab merata-rata orang deme keje kat pelbagai negara...hehehe!!!