Sunday, November 13, 2011

Just Say It



Retu explore application ni ngan my dear.
Klaka dan 'amazing' juga.
'Hi Galaxy, call my dear'.
Lps tu dgr phone my dear bunyik.
Kui kui kui.

Lps tu wat msg lak.
'Text msg my dear i love you'
(tp ni tak menjadi, kena byk lagi explore nak buat camne)

Tp buat note boleh.
Dlm BI je lah. Buat dlm BM dia tak paham. Ke bleh  buat dlm BM?

Tulis status kat FB pun leh 'just say it'.
Hoho.

Byk lagi kena discover. Kalo tak menda ni jadi as phone je la.
Eh. Dah kuar Galaxy Note kan. Besar sket dari my "Si2" ni.
Huk aloh. Baru je beli ni dah kuar hok lain. Ceh!

6 comments:

Che Sue said...

laki aku dah aim ari tu time balik tapi bila dengar 2k..terkuncup keinginan terus..tu dok zikir ke telinga bini soh adiahkan..ceh!

ekinashikin said...

betul tu..kena try byk kali..hihi...
kdg2..lain di ckp lain dijumpa..hahaha

eda_ej said...

wahhh.. dpt sebijik best nih..

PUANSTOBERI said...

che sue : bli ngan line oke sket la rega dia. kut tak aku pun gamam jugak

PUANSTOBERI said...

EKIN :

Tu baru explore sesket tu. byk lagi tak explore tu.

PUANSTOBERI said...

EDA_EJ :

Eh..awak da dpt tab kan?? Lebey kuang je camni. Cuma nak kecik je dari tabby tu. Hihi :D