Friday, November 25, 2011

contest'jom raikan cinta sempena ANNIVERSARY'

Link Contest : Eka

Eka buat contest lah!. Maka sbg kakak yg menyokong penuh usaha beliau, maka harus join. 
*ye, saya mmg susah nak join contest/GA ke apa (tp saya suka organize menda2 tu - suka nak bagi adiah ke org. Hihi), tp utk sayang2 saya ni, saya join..tanda sokongan. Lps tu plak kalo contest ala-ala lucky draw tu mmg awal2 saya jarang join. Sbb - tau mmg tak lucky. Haw haw haw. Bukan mengalah, tp prefer contest yg ada karang mengarang dan perlukan idea ni - walo hakikatnya bkn la banyak nau idea ni budak stoberi ni*

So, jgn byk cakap. Ni bkn entry aku. Ni entry utk Eka. Sebelum belum tu, akak ucapkan Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan utk Eka dan Suami. 2 tahun telah dilalui bersama, dan moga tahun ketiga ini akan ada "cahaya" yang mengiringi perjalanan kamu berdua. Insyaallah.

Eka suh jawab soklan dulu. Meh kita jawab :
1-pasangan ini akan menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke 2.
2-mereka akan sambut di Korea
3-sila cadangkan destinasi bulan madu yg WAJIB dikunjungi pasangan ini ...

Oke ini lah cadangannya. Walo Eka nak ala-ala backpackers, apa lah salahnya akak memberikan cadangan ini. Mmg la kalo diikutkan bleh membuatkan bajet berlari2 anak. Tp takpe kot. Once in a life time. Ecewah. So, mari tgk apa akak cadangkan ni.

Kata honeymoon kan. Maka, marilah kita bersantai - santai begini.


Disatu tpt yg serba membiru serta mendamaikan.


Ada bilik yang indah. Kata gi utk honeymoon harus la tpt yg jauh dari hiruk pikuk kota. Owh... syahdu...


Bilik begini pun oke sangat. Siap ada ruang tamu. Melihat keindahan alam ciptaan Tuhan. Bayangkan waktu malam kita bersama si dia yg kita cintai di luar balkoni tu.Owh...



Lepas tu rileks bersama dalam bath tub ni plak. Jakuzi pun bleh. Oh. Nyaman neeehhhh..

Nak spa spa pun bule jugee.. Eii..syiok woh!

Lps tu makan eskrem together2 begi. Yallah. Seronok banget ni

Semua tu Eka akan perolehi kalo turut sama dalam cruise ini.


Memang la rasa mahal sbb rega pun starting RM2,555.00 (per pax). Tp kalo simpan sket2 bleh ni. Penat bekerja, apa kata sesekali kita bagi exclusive self treat. Hihi.Utk detail leh tgk sini yer Eka. http://www.starcruises.com/newweb/homepage.aspx

Jadi akak bagi tema sekali utk cadangan honeymoon ni - Exclusive Selt-treat cum Honeymoon.   Oke itu saja


4- tag 2 org : Alamak... tak tag kira macam disqualified eh. Akak tak reti nak tag2 org ni Eka. Seyes. Jadi, akak tag seme yg berkunjung kat kebun stoberi ni utk join. Huhu. Aci tak cam tu Eka? ke tak aci. Huhuuu.. Jadi sesapa nak join contest ni sila lah yer. Adiah bes bes ni. Trus klik ni : Contest by Eka

5- tinggalkan link entry anda di ruangan komen - okes!

*motip aku lak rasa cam telan2 ailiyo bila buat entry ni?? Giler bes kot. Kalo la dpt pegi nxt year. Twehehehe. Kalo camtu, mari setat simpan duit bawah bantal selepas dapat gaji. Tweheheehhee.

3 comments:

pnsusu said...

su su pun teruja nihhhhh...
nak simpan bawah bantal jugak laaaa...
mana tau nxt year boleh ikottt kekda .....

boleh wat aksi macam titanic tu....
u jump..i jump........tapi tak mo la karam...

QASEHNYA RANIA said...

salam kenal...jom singgah blog aii...chak ....:)

eKa said...

retu dah baca...tp cuma baca2 gitu.tak sempat nak drop komen.sesungguhnya kekda...plan nak naik cruise ni...mmg masa dlm list sejak 1st anniversary lagi...tp masih lagi berkira2, nak pegi ke tak pegi...rasa cam tak layak je nak naik kapal besar itu...last year siap survey rege virgo cruise tu dah...tp tah...hong kong lak mendapat tempat di hati...

kekda thanx join contest eka ni, bg n support eka...jgn lupa bg alamat ye :)