Tuesday, November 1, 2011

Yey! Meke Dah Kawen

Jap. Jap. Bagi laluan kejap. Stop jap citer Cuti Cuti Cinta HK.
Hihi.

Giler addict aku ngan citer Cinta Elysa nih.
Miahaha.
Dan episod mggu ni bes. Akhirnya derang kap alip wen gak. Yey.
Miahaha.

Yer. Aku tau, dimana logiknya kalo suh nikah tu terus nikah.
Bila masa dia wat HIV test, bila masa dia kursus kawen?
Dan paling utama cena dia angkat sumpah kata wali dia mmg dah takde?

Mudahnya la hai kan.

Tapi tak pe lah. Tgk derang kawen mggu ni, lega dah hati.
Walo tau semakin berliku next episod sbb si kekasih mak Elysa tu dah suh kawan Aril tu plak carik Aril n Elysa. Grrr... *geram*

Tp sker part yg Elysa jatuh tu.
Pehtu Aril kata "itu lah balasan isteri durhaka pada suami" pastu Elysa cam gelak2 malu.
Then masa Aril dukung tu pun Elysa tutup muka dah. Aku rasa dia tahan gelak. Huhu.
*wah..untung ko Johan kan, duk dukung Fasha je kejanya. Hihi*

Ehsan : FB CInta Elysa
Oke. Tk sbr utk tggu minggu dpn.

12 comments:

AniE said...

cane gaknye kalo gelak "Miahaha" tu Kekda::: Ada dengung tak??
heheheheeeeee....


bese la, Drama, sume mudah la, haha tOk sendiri jadi Kadi pun boleh gaknya...apa pon boley...=)))

Zue AnnaLeeya said...

haah kan???? bab kawen tuh mcm ringkas sgt kan???
kita nak kawen kene isi borg bagai pon dah bape lama kan???
tp drama mmg nak simple jerk...

bab aril ckp balasan isteri lawan ckp somi tuh mmg klako tgk..
kita pon gelak2... hehehe

Azi said...

alahai sukanya dia..
klu tunjuk wt test hiv, angkat sumpah xsempatlah diorg nak kap alip wau ya nun minggu ni...cantikla fasha bertudung

BENA said...

suke la ngn johannnnnnn ! kite x tengok episod ni . bantai tido xseda. hehehee ;)



cantik la pulop tengok FS pakai tudung. heee ;)

Yan said...

hah part yg elysa jatuh eh... cane leh jatuh ni??? yg kemudian tu mak jah urut tu eh...
part jatuh tu mmg tak tgk..
pasal time tula ade customer complain siang dia topup rm10 tp tak masuk... mmgla tak pat sbb dia tak bayau... so sebab duk ngadap kes tu... dah termiss elysa jatuh ish ish...

eda_ej said...

mmg nampak pon die cam nak tegelak mase tutup muke tu.. klakar..

Cik Anita said...

Tak pernah tengoooook!

:(

PUANSTOBERI said...

ANIE :
Tu bukan dengung je tu. Ada idgham skali. Haha.

ZUE :
Acapkali dlm drama camtu la Zue. Kut kita nak nikah, kemain susah rasa. huhu

PUANSTOBERI said...

BENA :
Akak pun sukaaa... cena nih?? Hahah :D

PUANSTOBERI said...

YAN :
Elysa nak kejar Aril sbb Aril kata dia nak tgglkan umah tu. Pehtu jatuh la. Tp sweet la Yan time tu. U shud watch that scene on TONTON. Hiksss..

PUANSTOBERI said...

EDA_EJ :
MEsti byk kali takes kan?? Bleh lak derang gelak. Hihi

PUANSTOBERI said...

ANITA :

Tgk la kat TONTON yunk. Bes arr.. kekda sker sgt citer ni. Hihi