Wednesday, November 30, 2011

3rd Anniversary [episod 1]

Poyooo ah ada episod2 plak. Nyampahhh.. Hahaha.

Settle sudah nak carik tpt meraikan 3rd wedding anniversary.
Pening2 je nak mikionyer.
Tggu deal2 yg ada.
Ari ni bernasib baik. Ada 2,3 deal menarik - buffet diner di hotel2 berdekatan.
Maka pilih hotel yg tak penah pegi lagi.

Beli je dulu. Nak pegi pun tatau bila sbb hari tu la plak outstation Johor apa semenya.

Kemanakah tujuannya?
Klik saja deal ini - Groupon.
Ada masa smpai mlm ni je utk beli.
Jum reramai kita ber bufet dinner di sana.
Rega lebih menarik kalo bayar guna maybank2U.

Huhu.

*esuk nak publish contest sempena 3rd wedding anniversary. Sapa sudi join lah nati yer. Hadiah nak kata menarik tu tidak la, tp ada la sesket rezeki utk di share kan bersama*

19 comments:

AdiaLuze said...

Salam Reen .. Lama rasanya tak menjengah ke sini ... Eeiii besnye nak beranniversary lagi .. Ada plan gi bercuti mana2 ker? Apa2pun, selamat berAnniversary ye sis! Semoga bahagia Dunia dan Akhirta ^^

Cik Awin said...

3 tahun sudah??? tahniah kak..semoga kekal sampai akhir hayat...

maszmadi said...

wah! anibersari hotel istana ko..... kelasssssssssssssss

pnsusu said...

nak,,nak ..nak

C.I.N.T.A said...

yeahhh.. tahniah! ade GA lagi.. best²

Sue-Rya AQ said...

hehehe..best2..my wedding anniversary will b coming soon..a few days je lagi..weeeee.. :P

nak join nak join..hehehehe

babYpose said...

Happy anniversary, semoga bahagia selalu <3

LidaRahim said...

epi 3rd anniversary PS.. semoga kebahagiaan kekal abadi menjadi milikmu dan milikku jua hehe (nak jugak)

Azi said...

anniversary kita xjauh bezala...azi pn dh 3tahun kawin

PUANSTOBERI said...

ADIALUZE :

Plan makan2 ja..cuti2 takdak..cuti sekolah ni..spoil hanimun ramai sgt org. Muaahah

PUANSTOBERI said...

CIK AWIN :

Yer Cik Awin. Pejam celik dah 3 thn.
Maceh yunk :)

PUANSTOBERI said...

MASZMADI :

Kelass...nak join??

PUANSTOBERI said...

SUSU :

Join.join.join

PUANSTOBERI said...

CINTA :

COntestt...bukan GA. Teeheee

PUANSTOBERI said...

SUE :

Awak 2nd anniversary kan?? Ya.. sila la joingg :)

PUANSTOBERI said...

BABYPOSE :

Thanks :)

PUANSTOBERI said...

BABYPOSE :

Thanks :)

PUANSTOBERI said...

LR :

Blum lagi 3 thn. hihi. by d way - thanks :)

PUANSTOBERI said...

AZI :

Owh. Azi 3 thn dpt 2, Reen 3 tahun, satu pun takdak. Huhu..sedeyyy... :(