Monday, November 14, 2011

Annoying??

Image : googled

Annoyed. Annoyed. Annoyed.
Lebih annoyed sbb aku tak bleh just plug my ears and act like they don't exist.
Sbb menda ni di baca.
So, aku kena just closed my eyes je lah kot.

Dan tambah lagi sbb aku tak leh luahkan kat sini mahupun di muka buku.
Sbb mmg leh berantakan la kalo directly put status gitu gaya.

Tapi. Hahahaaha.. aku jumpa sesuatu yg mmg seswaii lah
credit : here

Kuang kuang kuang.

*dok annoyed, annoyed, kang org lain annoyed ke aku lalu me remove aku, padan muka kan. Ehh..? Ada aku kesah. Nak remove?? Silakan la hai...Aku tak mintak berkawan, dia yg hegeh2, lps tu sesuka nak remove. Hahah. Please oi..pleaseee.... Tp leh tak, toksah dok perasan haibat sgt? Poyo pun yer jugak jd nya dah. Kadang kita lupa, dlm igt kita abis haibat tu, ada org sebenarnya lagi bestt..oh oh ooh... lagi best* <--- peringatan 1000kali utk diri sendiri juga

11 comments:

misskirokuza said...

hahahahah kekda... cayalah tol2 kental hati kekda :)) ade aku kesah....hihihihihi semoga dpt semangat kekda ni~~

Zana Adieyza said...

zana x pernah perasan pun kalau org remove zana dlm fb.. hahaha..

Cik Anita said...

Kak Reen ni kan, sebijik gaya cam kakak kedua Nita! cara cakap dan cara berbelog semua.. hihi. Cayalah!

* Nita pun semalam di remove oleh kawan Nita sendiri. kenapa?!! uwaa.. takleh nak terima.. :(

CikPuan Fara said...

tergelak baca entry akak ni hihihi. fara mmg xsedar org remove kat fb. tau2 tgk cam dah kurang friends je huhu

::EIDA:: said...

Ade aku kesah? Wakkakakkakka....

mekchu said...

TDDMKA.. ada aku kesah???? pedulik kannn...

PUANSTOBERI said...

MISS K :

Akak oke ja.. nak remove, remove, nak kawan, kawan, eh, cop..nak kawan pun kena tapis2 gak. ada beberapa request yg masih dlm status 'not now'. huhu

ZANA :

Akak perasan yg kes retu je, lain pada tu, lantak..tak kesah aku, sbb kebanyakan yg friend, adalah org yg add akak, so ko yg mintak kawan, ko yg tetiba nak remove, mmg choi sgt la. Jadi ada aku kesah..?? Haha

PUANSTOBERI said...

CIK ANITA :
Mana??Mana link blog beliau?? meh nak terjah..

Kena remove smlm?? Oke, kuatkan kekuda, Tangan Di dada, mata ke atas, mulut buka sket cam gmbr kat atas tu, dan kata - ada aku kesahh...?? haha, kalo dia tak berhutang ngan Nita, pedulikkan.. laman sosial je pun FB ni, toksah di ambil serius. Huhu :D

PUANSTOBERI said...

CPF :

Haha. Kadang mmg tak sedar pun. Tp takpe.. tak kesah la kan. :)

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Aku pun tak kesah..
lagi bes..oh oh..lagi bess.. hahahhah

PUANSTOBERI said...

MEKCHU :

Aku lagi tak kesah.. lantak ko situ kan??? hahahahah