Tuesday, October 30, 2012

Promosi Kraf Inspirasi Alam


Jemput datang yer...
Start besok sehingga 11 November.
Kali ni kraf yang bertemakan alam lah.
Kalo nak tengok hasil2 seramik (pasu semua tu lah), hasil kayu kayan, buluh mmg byk lah ni.
Lepas tu design2 pun harus yg bertemakan alam.
Aku dulu ada berangan juga nak buat tema rumah aku - kraf-kontemporari. Tapi.. huh, tak payah lah. Dah sempit dah rasa rumah tu. Tapi tatau lagi lah. If dapat idea, boleh gak diselit-selitkan.
Nati besok-besok, kalo rajin ai update lah apa yg derang jual kat bawah tu.

3 comments:

Sue-Rya Qistina said...

huhuhuhu..sedih xdpt wt performance kt promosi ni. dah kena sgt ngan temanye. :(

Zana Adieyza said...

rajin betul office kekda buat promosi kan.. untunglah keje situ, dpt selalu gie promosi.. hehehe..

PUANSTOBERI said...

SUE :
Mengapa tak dapat??

ZANA :
Haha. Bukan masalah rajin tak rajin, itu adalah KPI kami cik Zana.. tujuan utama adalah mempromosi produk kraf Malaysia. Kalo takde promosi kat ofis pun, mmg ada promosi kat memana soping complex