Thursday, October 11, 2012

Edisi Rak Penuh

Kepeningan nak menyusun bekas2 ni semua.
How?
Ni masa baru pindah tu hari.
Elok dalam plastik.
Skang da buka, lagi parah nak susun.

Tak muat rupanya dalam rak tu.
Itu pun ada hati nak tambah lagi.

Tentu ada yg kata'takyah pening2, meh hantar kat saya'
Buleh ja.... nati ai bukak car-boot sale. Miahahaha.

*sayang oii...koleksi ni, setengahnya pun yg limited edition utk consultant yg naik level tu*

p/s : Bekas beras Mimi pun tak berantar lagi ni. Mimi, bila kita nak jumpa ne? Tentah awak pun dah due dah yer.. aduyai nyer pun aku ni. Bz sokmo hai.

23 comments:

Masya said...

banyaknya kekda.... sikit² beli lame² penuh sekabinet hahaha.. kan haru dah tak muat..

PinkUmmi said...

banyaknye tupperware...nak satu..hehehehe

Nad @ MamaZN said...

Byk tu..! Muat tak KC kekda? Bestnye, kalerful! :)

::EIDA:: said...

Pergh!!!! Terbaikkkk lah kekda... Ini memang tokey tupperware! ;p

Sue-Rya Qistina said...

aritu g uma kekda xnmpk penuh pun semua ni. sekali bila nk kemas, hamik..melambak2. mmg setia ngan tupperware ni. meh nak skit :D

SyaNa said...

hamboi kelas ko jah
hahhaa

ejaMaria said...

itu... kamu yg belum duduk setahun... ce imagin kita yg dah duduk bertahun-tahun ni... hehehe...

~ain said...

jikalau tidak muat, hulur2 sini laaaa kakak.. kahkahkah

nadia said...

woowwwwww! banyaknyaaa kak! :))

ekinashikin said...

adehhh...tergoda dan jeles okeh dgn tupperware tuh...hihihih

Chekgu Azrine said...

Hehr..saya pun minat!!

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Tu pun ada hati lagi nak menambah kan. Pokai!

PUANSTOBERI said...

PINKUMMI :
Hihi..meh la amik kat umah saya. ngeee :D

PUANSTOBERI said...

NAD :
Kena buat satu lagi KC. Tp kat dlm bilik. Hahaha :D

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Alahai..baru berjinak2... sket je ni, sbb kabinet kecik,tu napak byk. Huhu

PUANSTOBERI said...

SUE :
Masa tu hari duk keluarkan seme buat bekas makan. Bila tak guna, sendat dia duk dlm kabinet tu.

PUANSTOBERI said...

SYANA :
Jah mmg kelas..aku tak.. haha

PUANSTOBERI said...

MARIA :
Errr... ni kumpul bertahun gak ni.. dari umah lama... hoho

PUANSTOBERI said...

~AIN :
nati akak buat carboot sale. Hihi

PUANSTOBERI said...

NADIA :
Ilusi optik tu je Nadia... kabinet yg kecik..menda tak byk pun. huhu

PUANSTOBERI said...

EKIN :
Apa lagi..mari kita sesama menyimpan tuperware. Huhu

PUANSTOBERI said...

AZRINE :
Yer, mari kita sama2 buat koleksi :D

Zana Adieyza said...

kekda!!!!!! banyaknyaaaaaaaaaaaaa tupperware akk... teruja zana tgk.... yg wrna purple tu cantik ok!!!!