Thursday, October 4, 2012

Edisi Samurai Burger N Double Down Zinger

Minggu lepas balik dari kelas hari Rabu singgah McD. Skang lagi la galak menyinggah. Dulu takat singgah Ampang Park tu agak leceh, kena park keta seme kan. Skang ni buleh drive thro... tu yg keja nya asik nak nyinggah je kejanya.
So, last week try beli Samurai Burger.

kredit : here
Sedap ke?

Kalo ikut tekak aku ni mmg tu la pertama dan terakhir aku beli.
Aku tak sker menda2 tak pedas ni.
Ada terasa cam manis2 plak. Apa ni??
Air tu mmg cam sweet je kaler dia, tp rasa dia tak la sweet sgt. Boleh la..
Kesimpulannya aku tak suka. Orang lain suka, tak mengapa.
Pada aku better aku beli dabel cis beger. Lagi sedap berganda.

Mggu ni plak, balik kelas. Pun hari Rabu-semalam lah.
Beli plak Zinger Double Down.
kredit : KFC
Ini terpengaruh. Tgk kat instagram Imah. Dia post gmbr tu. Time tu dlm kelas. Napak cam Ya Allah haii... sodapnya..
Dia cam burger tp takde roti. Ayam zinger tu je. Pergh...kecurrr.. aku sker je yg crunchy2 ni (walo kadang KFC ni oily sket)

So beli. Rega mmg cam tak masuk akal gak la. RM8.40 utk ala-carte.
Aku amik set ngan air - RM10.50
Yang ni aku suka. Orang lain tak suka, tak mengapa.

Aku suka ni. Lagipun dia ada cheese cair cam kat chessy wedges tu.
Tu kan feveret ai.
Tp myDH kata "masin"
Masin ker?? takde pun, sedap je..nyumnyum.... Omnomnomnom.....

p/s : Ai takde gmbr makan2 zinger ni. Tp kalo nak tgk gmbr keenakkannya, p kat blog Hanis. Dia baru je buat entry Zinger ni. Huhu.

12 comments:

Carmello said...

Sama lah Kak Reen. Saya pun tak berapa suka sangat samurai. Tapi husband cakap sedap pula. Zinger baru belum try. Nak try lah petang ni..

PutriesNoora said...

cisss...terliur jugak dgn zinger tu...huhuhu

Anum said...

anum dah try samurai
x berapa suka

Phat said...

kak sy turun KL nanti banje eh

SyaNa said...

yup aku suke lg zinger tu
rangup2

ejaMaria said...

waaa... tadi nak beli double zinger ni - tak dapat... habis + nak kena tunggu 10 minit... kita nak cepat jadi tak beli la... T_T

yg samurai pun dah try - sama dgn U tak suke sangat rasa manis-manis dia... dah letak sos pun manis juga... :(

~ain said...

a'ah tak berapa kick laaaa samurai burger.. sedap lagi double cheese burger... =)

Masya said...

samurai tu memang manis.. bau pun macam satay.. tp saya okk jer kikikikiki ...

zinger x rasa lagi..

PUANSTOBERI said...

CARMELLO :
ZInger akak sker. Dap.

NOORA :
Sila la beli di KFC vberhampiran

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Kan.. kureng lah.

PHAT :
No hal..gitau je bila dtg :)

PUANSTOBERI said...

SYANA :
Kan?? Dap. Dap.


MARIA :
Owh. buleh habis yer.. tkpe..cuba lagi lain masa. Hihik.

PUANSTOBERI said...

~AIN :
Kan?? akak kureng lah... dabel cis mmg bes. Hikhik

MASYA :
Akak kalo manis tu dia jadi cam kureng sbb akak sker menda pedas2. Huhu