Monday, October 8, 2012

Kolam Ditutup Dan Swimming Lesson


Kolam tengah di - renovate. Eh. Bukan renovate la. Baiki kot. Dari 1 Okt hingga 14 Okt
Jadi tak leh gi bersantai santai di kolam.
Eh. Boleh je mandi. Gi blok sebelah punya kolam.
Tapi tak kuasa la kan. 

Aku tak selalu turun mandi ni pun.
Selalunya hari Khamis pas balik kerja ada la turun. Dlm kul 6, 6 lebih tu.

Why hari Khamis?
Entah. Hari Khamis ada malam Jumaat kut. Haha.

Oke, tak relevan. Cambangang!

Sbb hari Selasa, Rabu aku ada kelas. 
Kalo hari weekend, tak berapa gemar nak turun.
Ramai orang oh.
Tak sanggup aku nak ber "Satu Malaysia" dalam kolam tu. Bukan nak kata racism ke apa, tp kalo ada kaum2 lain sure aku rasa cam tak selesa jer. Memang la kolam tu besau. Olympic size kononnya, tp mmg ada rasa tak selesa la kan.
Tp kalo nak turun gak weekend, awal pagi dah turun. Kolam tu boleh mandi start kul 9. Tp oke je kalo nak turun kul 8pagi pun. Masa tu tak la ramai orang sangat.


Mandi, mandi jugak. Tp aku sebenarnya bukan reti berenang. 
Pas ni rasa cam nak amek kelas berenang plak.
kredit ; google

7 comments:

::EIDA:: said...

Main kuak kuak je kekda... ida pun tak reti berenang... hihi

Anum said...

sama la sis anum un x reti berenang

Nory Zoulkefle said...

nory pon tak reti berenang, badan berat...(eh salah kan berat badan plak)...hehe

Masya said...

tak reti berenang jugak ... kikikiki.. kalau mandi dalam kolam surelah kaki dok berjalan kat bawah hahahahaa...

~ain said...

bestnya rumah ada kolam renang...

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Jalan cecah kaki dalam kolam. Ngee

ANUM :
Hikhik..ramai rupanya tk reti berenang.

PUANSTOBERI said...

NORY :
Hikhik..bkn pasal badan ni.. ada la teknik kita tak belajar tu.hihi

MASYA:
Kan..jalan jer.. tp rugi woh kalo buat snorkeling org tak reti berenang ni.


AIN :
Huhu.. bes, tp tak salu dapat menggunakan.