Tuesday, October 30, 2012

Edisi Setengah Jam Je Out Of Stock

Lama dah berhajat nak beli lagi tudung Mila dari Radiusite ni.
Aku ada beli selai dulu. Mmg suka. Sgt selesa.
Tapi terlewat. Sobs.
Tgk dia update kat FB baru 30minit yg lalu.
Buka je web dia seme dah out of stock.
Kecewa. Sobs.

Takpe lah.
Try gi kedai dia yg kat Rawang tu lah.
Rasa2 nak ke myDH ni melayan neh?
Sabtu ni memacam agenda ada. Yg paling penting, research kena settle weekend ni. Harus!

Cantik2 plak kaler dia kali ni.

Suka!

Suka!

Suka!

Dan Suka!

7 comments:

::EIDA:: said...

Radiusite ni memanjang out of stock! huhuhuhu... cepat benor habis...

izfanora said...

nice n simple..beli jgn xbeli..

comel junior i nie lelama.. huhu..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kina suka yg kaler hijau kelabu tu. lagi cantik kalau dpt free...hihihihih.

beli jgn x beli!!!

Masya said...

radius ni mmg cepat habis lagi² kalau dia download waktu ker.. cpt x sampai 10 minit out..

Anum said...

cantik2

Liza said...

Hari tu 2x order out of stock gak. At last dpt beli yg celupnye kat Qaira Hijab. huhu...

Zana Adieyza said...

mmg cepat sgt habisnya kak.. kawan zana hari2 belek fb radiusite, tp dia kata manjanglah terlepas time nak beli.. agaknya org yg dpt beli tu 24 jam ngadap fb kot.. hehehe..