Friday, February 3, 2012

Yang Sweet, Yang Cute

Wah. Bulan 2 ni byk tul deal kat Groupon yg  sweet sweet  ja.
Bikin aku mau order ja..
Tp bak kata adik aku sorang tu. CikAnita tu kan, katanya 'kak, beli yg penting ja'. Baekkk..
Hik hik hik.

Aku sonok oh tgk, sbb nyer sng btul aku nak buat suprise utk coming beday org tu kan.
Mana yg date dia bukan semata2 utk 14hb (Vday) tu mmg la aku dok usha ja. Nak yg lambat2 ja, bkn nak buat utk Vday tu.

Yg ni cam bes.

[Up to 57% Off] Heart Shaped Balloon Bouquet with Chocolates. 15 Balloons (RM66) / 33 Balloons (RM99) / 33 Balloons with Delivery (RM130). Limited Groupons




Geram giler. Tp bila pikir satu hal la kan... tp bes gak kalo aku beli nih. Esuk je leh trus p.shoot sbb katanya belon ni bleh tahan 18jam. Hahah.

Lps tu ni tgk yg ni pun bes gak.

[44% Off] Roses and Gerberas Bouquet with Heart-shaped Chocolates OR Miniature Couple Teddy Bears for RM45 instead of RM80



Cute.   


Bes la kan kalo tetiba smpai 14hb nih.
Eh?? Mana bleh 14hb. Haha.
Sapa yg asben romantik2 tu harus la dpt tu kan.

Tp apa2 pun mmg cute. Sapa nak beli seme2 yg cute cute, sweet sweet ni, leh terjah Groupon deal ni - Groupon

3 comments:

Sue-Rya AQ said...

alalalala..so sweet..
tp tamo la bazir2 duit beli tu sume..
skang ni anak2 dh jd keutamaan..hehehehehe

ejaMaria said...

sweet mmg sweet... tapi klu aku... utk hadiah beday... aku suka yg lasting - bole simpan/guna... ;p

Nazz@Purple said...

semua sweet2..