Tuesday, February 21, 2012

Perihal Simplysiti : Dermagic

Kuasa iklan. Huhu.
Tetiba rasa cam eh, nak terai lah.
Padahal aku tau dah apa yg serasi ngan muka aku nih.
Saja gatai kan.
Last 2 year, masa SS ni baru kuar, aku beli la yg C Bright tu. Memula cam oke la. Tp da pakai 2 pek cleansing foam tu baru cam perasan, kalo ada parut2 jerawat bekas-tangan-gatai-aku-kutil, dia takmo ilang. Tp loose powder dia aku sker.
Lps tu aku kembali pada Loreal. Maleh. Seme guna Loreal semula. Tp, eh skang ni, cleansing foam aku pakai Safi Rania. Konon nak berseri cam RCW la. Phuiiii..... Ngehngehngeh.

Oke tak kesah. Kulit muka aku ni mmg tahap tak kesah. Ko letak la apa pun, Insyallah oke je dia. Cuma kadang ada yg cam tak berapa nak berkesan. Nak jadi rengsa ke apa, naik jerawat takde la. Alhamdullillah. Skang ni aku rasa cam gatai nak try Dermagica tu pulekkkk.
Masekelah.
Adakah sbb dia kata dpt menghilangkan stress?
Takde la sgt *tp nak gak try kan. Kut2 bleh ilang stress.
Cam bes sbb dia kaler fefel. My feveret kaler of coz..... hahaha.

So, cena? Ada yg dah penah try?
Wohooo.... kehendak seme ni..kehendakkkkk......

8 comments:

Nazz@Purple said...

tp hargenye ok atau menambah stress ek?

♥ ROS ♥ said...

Ros xtry lagi dermagic ni tp mcm berminat... Duk pkai bdak compact je ss la ni... Bgus produk die :)

::EIDA:: said...

Ida takpakai apa sangat pun kat muka.. lantak.. hahahahha

Zana Adieyza said...

zana pun mcm tergoda nak beli sbb wrna purple.. tp since baru berjinak2 dgn skincare safi rania, maybe kena pendam dulu kot.. hihihi.. kehendakkkkkkk..

PUANSTOBERI said...

NAZZ :

Oke la kut. Lebih kuang LOreal la gaknya. Tara2 tu la.

ROS :
Dgr kata sold out salu. Tgk cena nati.

EIDA :
Muka takde masalah takpe.. :)

ZANA :
Haha. Kehendak kan? memacam kita ni, ada je menda nak beli

anitadiana said...

warnanya cantik lah reen..tapi tak pernah cuba pun...

Anum said...

anum pakai biasa2 je

~ain said...

Ini mahal loooooor! Kita pakai safi rania gold je.. Lawa jugak, macam cik rozita che wan.. ahakssssssssss!