Monday, February 27, 2012

Perihal Idea Hadiah Birthday

Thanks sgt2 pada 33 orang yg memberikan idea. Really appreciated. Terima kasih juga kerana sudi melayan untuk memberikan idea.  Insyallah, idea tu seme akan digunakan pada masa akan datang. Takyah pening2 lagi kan :)
Dan entry bersama idea kawan2 tu akan "digantung" kat tepi side bar cam contest sedondon tu ari. Mana lah tau, kut dpt membantu rakan2 lain yg dah takde idea nak bagi apa pada si husband ter chenta, bleh la carik2 idea kat situ. Eceh.

So, sebelum umumkan pemenang misteri, juga 10 yg terpilih, meh kita tgk jap antara idea2 dan komen2 yg diletak.

First, ramai yg memberi idea perfume. Ada 4 org. Idea yang baik, tapi saya simpan dulu idea tu sbb masa kat HK retu dah beli perfume. So, thn ni tak beli la perfume sbb perfume beliau byk lagi. Hihik.


Seterusnya idea yg tak pernah saya terpikir pun. Huhu. Dan kalo yg bagi idea ni tambah kata bagi buku agama, atau pun buku2 sirah Rasullah pun oke kan. Tapiii...tapiii.... my dear tu sgt kurang membaca. Satu habit yg amat berlainan ngan si isteri yg amat la gemar membaca. Tp idea tu mmg bes, lain dari yg lain.

Ada yg bagi idea jam tangan. Hik hik. Kalo utk tahun ni mungkin tak la, tp saya simpan utk tahun2 akan datang. Kalo sapa pembaca tegar blog ni tau lah yg saya baru je bagi jam masa wedding anniversary yg ke3 bln December tu ari. Ala, yg masa saya g JPO tu. Huhu. (ewah, macam kan la ada org nak ingat)


Ha...yg ni pun lain gak. Tp awwww.... Suami saya bkn jenis yg romantik yg thp bleh pakai baju camtu walo pun dia tak kesah pakai baju apa. Kalo dia nak pakai baju kaler sedondon pun dah satu rahmat rasanya. Tp kalo t-shirt I love u, u love me ni... Hikhik. Oke, tak bleh nak imagine *tingat masa kat Langkawi ni ada satu couple ni - baru kawen la kot - pakai baju ala2 camtu. Hikss... But, gud idea then. Yg cincin tu boleh dipertimbangkan.


Yg ni.... awwww..... hikhikhiksss... *speechless*

Yang, mana ideanya Yang??? huhu.... tak perlu buat entry pun Yang, yg penting cadangan. Tp takpe, usaha tu ada. Tp penyertaan terbatal ye dik sbb apa yg diperlukan takde (apa yg tak diperlukan pulak ada. Huhu). Tp jgn serik, lain kali join lagi yer :))
Yg ni pun, kali ni terpaksa dibatalkan penyertaannya. Tp btul la tu kan, sbb antara syaratnya adalah drop komen, maka drop komen je lah. Cuma tak memberikan idea je. Terima kasih jugak diucapkan sbb sudi singgah dan trus drop komen. Err...gud luck tu n the best tu utk apa yer?? Utk sambutan beday suami saya yer. Mekasih yer :) 


Ha, ni kawan lama aku. Baca je trus cam tersembur ketawa haku. Hihi. Takde pun la lawak ideanya. Tp tah.... terus aku cam terhibur lak bila bacanya.

Ada yg kata bagi haiwan. Pun gud idea juga. Tp malangnya, suami saya ni, kucing pun dia tak berapa sker. Bila saya sajes nak bela hamster ari tu pun dia reject.  Nak bela ikan pun dia kata 'tak payahlahhhhh' Kemain panjang "lah" nyer tu. Hihi.

So, jawapan sebenar next entry nati. Sbb byk plan plak utk beday thn ni, maka adiah misteri tu jadi dua. Kebetulan ada yg bagi idea apa yg saya plan tu. Jadi, saya pilih dua yg paling ter awal bagi idea tu.

Sekali lagi, terima kasih pada yg sudi memberikan idea. Dan dari 33 penyertaan tu, 2 terpaksa dibatalkan. Maka tinggal lagi 31 penyertaan. Dua lagi berpeluang dapat hadiah misteri. Maka saya akan pilih 10 dari 29 orang utk Souvenir dari Langkawi.


Thanks again :))


3 comments:

::EIDA:: said...

Tak sempat masuk.. GoodLuck ye kawan kawan! hehhee

Salmi Khairil said...

tak sabornya menanti nie

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Tak mengapa :)

SK :
sabar yer..nati akak umumkan :)