Friday, February 17, 2012

Perihal Mydeal : Hair Styling Sessions

Awal bln retu aku ada beli deal potong rambut dari MyDeal.

Mmg salu ada je deal potong rambut ni dari memana. Tp nyer jarang amat dkt2 ngan area umah aku. Ni pun tak la dkt sgt. Tp Danau Kota tu easy access gak la compare yg salu derang buat kat Damansara sanun. Maka beli. RM29.80 utk 2 kali hair styling sessions.


Actually, aku nak yg hair cut + hair wash tu je, lelain tak kesah pun. Tp dah ada, oke la. So, maybe nak pegi Ahad ni. Sblm tu meh tgk hair style yg bleh dibuat.


Long Party Hair.

-Sbb rambut aku mmg style lurus - kejung camni. Tp aku rasa kena rambut tebal baru bleh buat camni. Lagipun, nati nak pakai tudung susah nak ikat since aku mmg tak pakai anak tudung. Tp oke gak, takde anak rambut kat dpn.

Beachy Waves.

Tingin rambut ombak2 camni. Mmg tak dpt la kan. Apa kata try dah alang2 da beli deal ni, cuba la skali kan. Huhu. Atau pun masa nak celebrate beday tersayang nati buat rambut camni. Hahaha. Baru la romantis dgn rambut baru. Gedik.dik.dik tau.

Begini pun oke kut. Apa nama tah, layer yer? Rambut sikit dan nipis. Kurang sesuai mungkin.


Apa kata terai berambut pendek plak. Bukan tu ke tujuan utama. Nak potong rambut sbb byk sgt yg gugur. Dah jadi nak carik hair style plak.  Tak penah lagi buat rambut sependek ini. Semur hidup

.
Tapi begini ada la. Sama cam lebey kuang atas ni la kan.

Begini ke

Tah, tatau la. Tengok banyak-banyak lagi la cam rambang mata.


Buat rambut gini kang ko tau la.











































































Lalu terus berlari lari anak di tepian pantai sambil menyanyi
"begini lah awan nano nano nano nano nanooooo......."

*all pic credit to google :)

9 comments:

CikPuan Fara said...

hahahah terkezut tgk gmbr sarang tebuan wakakaka. dulu sebelum kawen, fara freehair. mmg rajin g salon wat rmbut. lepas kawen, tgk mood hihi.

Anum said...

try la sis
cantik pe

::EIDA:: said...

Kekda nano jadiknye kang !! hihhihi

yannie bunny said...

murah gila kekda! apsal xperasan pn deal ni eh! alaaaa... rugi rugi... nk itut boleh? hehehehe

C.I.N.T.A said...

comel je rambut mcm ni kek da.. stylo pe

PUANSTOBERI said...

CPF :
Akak pun dulu rajin gak la gi wash wash kat kedai. Skang maleh amat. Haha.

ANUM :
YG mana Num? rambut awan Nano? Haha.

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Leh wat konsert. Huhu

YANNIE :
Agagagaaa.... akak pun lupa nak promote tu ari. Jom la..jom la.. :D

CINTA :
Mana?? Awan Nano tu?? Huhu

cikbedahlaser said...

suke rmbt no 3 n 4...
last time try buat ala2 no 4.. sekali cine tu potong pndek sgt.. n x balance lak tu.. uhuhuhuhuh comel kan rmbut camtu...hahahahahah

ch@ said...

wahahaaa mati sesat kutu dlm tu. kita gmbr yg ke 4 dan kadang2 buat rambut yg ke 2 terakhir.