Wednesday, February 15, 2012

Tahun 1990?

Tau dak perkara paling mengstress kan dlm keja adalah bila sesuatu yg mmg takde tapi perlu diadakan.
Contoh cam carik dokumen2 la.
Mana nak carik. Mana nak carik.
Abis seme fail aku geledah dah ha.


Adoi.

Pitam. Surat menyurat tahun 1990 tu.
Adoi.
Time aku baru dajah 5 oh.

Kalo le ada mesin masa Doremon tu aku guna dah.
(lps tu claim TnT sbb perjalanan ke tahun 90 tu. Bankrap opis. Haha).
Lps tu nak singgah gak balik ke sekolah aku.
Nak tgk aku masa dajah 5.
Miahahahaa.

Oke, giler.

Meh sambung carik dalam fail.
Pfftttttt
*tertimbun dalam fail dan segala dokumen*

5 comments:

::EIDA:: said...

1990? Ida umur 4tahun!! mesti comei budak hingusan je time tu.. Kekda jgn lupa lawat ida sekali tau... hihhihihi

Anum said...

syoknya kalau ada

ejaMaria said...

surat tahun 90?... klu aku sure lepas cari tu kena 'selsema sinus'... dah bergelumang ngan habuk surat bagai... :(

mekchu said...

jangka hayat 5 tahun jek lepas tu arkib kannnn.. mana nak carik tuuu

PUANSTOBERI said...

EIDA :

Oke, nati akak melawat Eida skali yer :D

ANUM :
Hihi.. kalo ada mmg mudah.

MARIA :
Tu la tu. Tahap taip lagi tu suratnya. Adoii..

MEKCHU :
Ada..kami tak anta arkib kalo melibatkan hartanah and perundangan. Penting tu..kang ada yg buat lawatan ke Arkib. HIksss