Wednesday, February 29, 2012

Wordless Wednesday 29 Feb 2012 (2)


Kan dah kata, sapa yg dapat pegi, tapi tak pegi tu, mmg la rasa rugi.
Mana nak carik main paintball yg pree.
Dah la 1st time lak tu.
Dan aku mula ter jatuh 'chenta' ngan game ini.
*kena carik team la pulak kan. Huhu*

9 comments:

::EIDA:: said...

Boleh geng ngn hubby ida.. dia suka main paintball.. ida main sekali , terus clash ngan game ni.. sakit wooo kene peluru tu!! huhuhuh

maszmadi said...

sakit2 pon best jugak kan... bila la dpt main free lagik yerk...

AdiaLuze said...

Assalammualaikum...

Besnyeeeeeeeeeeeee ... Jelesnyeee ... -_O

C.I.N.T.A said...

wahhh best! kekda bile nak buat team?? mau join ehhhh!

mikamusz said...

amboi.. sakan dia main paintball yek..hehehe..

eKa said...

main apa ni..teringin je nak main tembak2 ni

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Sbb akak tak kena tembak. Kui kui kui :D

MASZ :
Kena tggu course camni lagi la

ADIA :
Mmg bess..!

CINTA :
jom..jom

MIKAMUSZ :
Takde la sakan nau. Huhu

Phat said...

lebam x hilang lagi ni

Zana Adieyza said...

zana x pandai main pun.. macamne nak pandai, main pun x pernah? hahahha..