Friday, February 3, 2012

Mencari Pengunjung Ke Seratus Ribu

#akan jadi melekat smpai 100,000 dapat. Haha.

Saja nak poyo poyo.
Bleh??
Haha.
Ni da screen cap last week lagi. Hihi.
Igt last week lagi nak buat entry ni.
Tp segan. Haha. Poyosss.
Ai da letak kan pageviews kat atas. 
Jadi, kalo sesapa masuk sini, pandang2, jeling2 lah angka tu.
Kalo dpt angka 100,000, kalo rajin, sila la screen capture kan.
Dan emel kpd saya.
Insyaallah, ada hadiah untuk pengunjung bertuah tu.
Menarik tak menarik tu, biarlah empunya yg dpt nati tentukan yer.

Saat nak di publishkan entry ni baru la 98,542 view.
Stat pageview yg aku guna ni mmg blogger punya. So, mmg baru byk ni ler pengunjung yg visit, yg kuar masuk sejak aku ber blog. Kasihaannnn.... (T___T)

So, bleh kan tolong. Saja nak abadikan viewer ke seratus ribu tu. Huhu.
Tp kalo tak tersempat nak capture nak wat cena. Kita tggu ke sejuta lak nati. Hahaha.
Mmg 10tahun pun tak tentu lagi kut nak capai. Muahahaha.

Sekian,
Dari saya yg gedik dan poyo nak carik viewer ke 100,000
Walo lagi 1000++ nak mencapainya.
Padahal org lain da berjuta pun viewer nye.
Huhu.

*update 3 Feb.
Rasanya perkara ini akan berlaku ketika cuti. Dan aku pun mungkin terlepas. Uhuksss... sapa yg dpt tu, sila la print screen yer.. Nak buat kenangan. Hahahahah... poyos sgt nehhh...

14 comments:

Anum said...

bestnya
ramai tue

Teratak Hami said...

kalau klik byk kali boleh sampai 100,000? hehehe .... aci tak?

PUANSTOBERI said...

KAK TERATAK HAMI :

Kalo rajin nak klik, kuar masuk blog ni smpai 1000x kali, dipersila kan :)

Tiada syarat khusus. Teheheheh :D

eMMe said...

lame tak dpt hadiah, sape lah yg bertuah tu yea, heee~

SyUhAdA said...

bes nie..nak try la..

Azi said...

keNA TGK PAGEVIEW TU SELALU LER PAS NI

Cik Anita said...

alah..
jarang nak on9 sekarang..
memang susah lah nak dapat ni..

hee :)

ch@ said...

muahahaaa, kita tak pnh dpt kekda. hahaaaa. sokmo terlepas. ok la tu, follower pun dah ramai. drpd bloghijo tu, sokmo ikut mood.

eKa said...

wow... ramainyer

Bitt (double IS) said...

alamak harini saya yg ke 99,122 hehehee

Mr.Clive said...

wahhh...femesnyer.alaaa...xsempat jadi yang ke 100k. cis. :P

Sue-Rya AQ said...

kekda, best la klau dpt followers ramai cenggitu..sue ni nk dptkan 100 pun amik mase berbulan/berthn lamanya..hahaha

Nazz@Purple said...

wah best nie..

SyUhAdA said...

alah..dah trlepas..