Thursday, February 9, 2012

Perihal Closed Deal

Mengong tau.
Dah usha dari pagi. Deal bes utk g lunch sempena beday my hubby *haha. jarang bebeno aku tulis my hubby ni..rasa geli lak perut. Huhu. -- owww..... owww..oww.... mydear tu tak lak geli perut..choiii... Hahahahha

Oke. Oke. Back to story please.
MyDeal
Lps tu msg2 la ngan kawan sorang ni. Sbb ajak dia ngan asben dia skali supaya leh la aku buat suprise ke apa ke my dear aku tu. Aku pun takde la terdesak nak beli since tgk ada lagi byk masa. *MyDeal mmg kebanyakan deal dia tak lama cam Groupon dan lain-lain. Limited time.

Skali refresh balik da kuar merah tu. The Deal Is Sold Out!.

Pftttt..... Motippppp????

Mengong tau. Agaknya cukup 126 orang dia closed deal.
Ceh..!
Camtu kalo kata la cukup 126 org dia close.
Jahat tau. Jahat.....

Abis nak buffet lunch kat mana ni?
Buat makan2 kat umah??
Haha. Tidak buat masa ni sbb umah aku da jadi sekangkang semut. Since nak pindah ni, mmg berlonggok kotak2 yg tak disusun. Kotak Tupperware la esp. Pulak tu smlm balik kg akak aku bagi bekas letak kain yg beso amat. Letak baju kotor la kiranya. Dia beli kat Padang Beso. Maka, umah aku muat 2 orang je. Lebih dah tak muat. Hahaha.

*Adoi..pasal umah ni pun bikin pening kepala gak. Sabtu ni nak pi cakap cakap ngan developer tu. Sbb tadi asben aku call, ada menda lak masalah ngan setinggan situ. Hoh..... ce kabo bile nak sudahnya ni oii.. da stgh tahun aku potong gaji ni.... apa cer?????

8 comments:

Zana Adieyza said...

kekda, try tengok deal yg lain.. zana tengokkan sama k.. baru td teruja nak tolong buat surprise.. hihihihi..

::EIDA:: said...

Bestnya suprise!! Mesti terkejut abg lan.. hihihi.. Hubby geli? auw~ auw~~

kekucingkatz said...

pegi berkelah lah....hahahaha!!!

anie said...

sekarang pun berjinak2 dengan deal..sonok rupanye..cuma tunggu duit je ada apa pun boleh..hihihihi...

SyaNa said...

aku dr ari tu dok usha deal ni
tp xbeli pun sbb xtau celah mana kedai tu

Azi said...

pn.stoberi deal mkn2 ni byk, mna tau sehari dua ni ada yg lg best blehla open deal...

btw just nk share mse my sis beli umh tu kena pastikn dia buat umh bebetul, ketuk2 dinding umh tu setiap sudut tkut ada lompong2, klu bunyi kosong je suh dia bukak balik itu mozec semua sbb my sis dh terkena...

PUANSTOBERI said...

ZANA :

Tu la..tggu deal lain lah kalo ada

EIDA :
Akak je geli tiak kalo tulis hubby.. awwww :D

KEKUCINGKATZ :
Gi panjat bukit Broga bleh. Hahahha

PUANSTOBERI said...

ANIE :
Skali terjebak, rasa gatai je tgn. Hiksss.

SYANA :
DAh lama ke yunk?? Aku PJ ni kompiden je. Laki aku org situ.

AZI :
Oke..nati kita ketuk2 satu umah yer. HIk.. err..kalo suh bukak balik jenuh la runtuh kang umah burung merpati ai tu kang. Huhu.