Wednesday, February 8, 2012

Perihal The Best Laksa In Town

Saya suka laksa.
Anda bagaimana?

Saya mmg 'antu' laksa sedari dulu.
Anda??

Ngeh.Ngeh.Ngeh.


Yeah. They claimed this is the best laksa in town.
So, let's try....


Laksa Buyong.
Pekena ngan air limau asam boi.


So, mmg bes, tp next time kena mintak cili padi potong lebih sbb kureng pedasnya.
Oh. Saya tak makan apa tu yg namanya tu, otak udang tah apa ke namanya tu. Tak reti.

Eh. Laksa ini sgt murah la. RM2.50 semangkuk. Telur sebijik. Bleh juga kalo nak letak fish cake. 
Tp saya makan laksa konvensional ja. Laksa dan telur. Tp kalo takde telur pun oke. Tp tak perlu otak udang, fish cake dan sebagainya.

Sekian, entry pepagi yg 'annoying' sbb tunjuk laksa yer. Ihiks.

11 comments:

Nazz@Purple said...

akak sy pun antu laksa..kalo ade tmpat best mkn laksa..,kongsi2 ler..yg ni kat mane..

ejaMaria said...

mangkuk dia... sekali pandang mcm mangkuk kat dapur rumah aku plak... aku suke mangkuk stainless steel gitu - tak reput cam mangkuk plastik... ;p

eT said...

sedapnyer tgk laksa tu sis..telan ayaq lioq...huhu

Zana Adieyza said...

zana suka laksa.. tp jarang gak makan sbb kalau beli makan sorang jer.. adiey x suka laksa.. hihihi..

kekda ni pagi2 dh buat org lapar tgk gmbr makanan tau..

ieda said...

sedapnya.kt mn ni kak?

Masya said...

saya pun suke.. terliur tgk.. nasibbaiklah dah sarapan... klu laksa buat minum ptg pun ohkeyy kan...

♥ ROS ♥ said...

sdapnya..terliur lak.. org kata xleh mkn laksa sblum preggy.. tp ros xleh tahan mkn jugak.. prgnt ttp pregnt :) xtahan ya tgk, kat mana tu??

kekucingkatz said...

rasanye yg ni kot sepupu aku dolu nak suruh keme makan...tapi kedai tutup....

PUANSTOBERI said...

NAZZ :
Ni kat hometown kita ni je Nazz. Nati akak bagi direction dia ya.

MARIA :
Haha. Aku terkejut tgk dia anto pakai mangkuk ni. Huhu

ET :
Errr... kalo KL ni susah nak carik laksa utara pure nih.

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Org laki mmg jarang suka laksa. Sebbek abg Lan oke. Kadang akak buat ja, lps tu esuknya bawak ke opis, makan reramai :)

IEDA :
Kat hometown akak. Perak :)

MASYA :
A ah. Tp cam kami yg mmg antu laksa ni, buat lunch je laksa ni. Tk makan nasik dah. Huhu

PUANSTOBERI said...

ROS :
Tak elok sbb dia masam n bunga kantan is tajam.
Ni kat hometown akak. Kat Perak sanun :)

KEKUCINGKATZ :
Mmg dia tutup every Wednesday, selain dari tu, bukak :)