Wednesday, February 22, 2012

Catalog Tupperware : 13 Feb - 31 Mac 2012

#sticky entry. Entry baru sila roll ke bawah*

Kling klong kling klong *effect bunyi loceng lah kononnya.

Catalog baru sudah keluar. Meh jamu mata meh.
Byk yg menarik dan colourful utk bulan ni.
Katalog Tupperware dari Feb 13 sehingga 31 Mac 2012.
Tema nya Refreshingly Cool. Maka byk produk air yg ada rega spesel.

Sila jamu mata dulu

Kalerful. Ada free tumbler lagi.

Ni mmg bes la. Skang mmg aku guna fridge water bottle tu.

Oh. Retu kat Disneyland tak dpt beli ni.
Kat Tupperware pun ada.

Yerp. Produk tupperware yg ni mmg kedap.
Tak bleh masuk angin maa.. Org malas cam aku ni mmg
sesuai. Goreng kopok byk2 pastu sumbat dlm ni je.
Balik keja trus makan smbil tgk AKASIA. Haha.

Yg biru tu pun kedap gak
Gift utk newborn. Cute mute.

Wah. On the go lunch set sgt la menarik hati.
Dah la kaler tema aku kawen dulu.
Kuning Purple. Bes woh. Siap ada beg comel.
Kalo bawak dlm LRT pun tak la segan.
Tupperware okeh. Hahaha.


Banyak lagi yg menarik utk bulan ni.
Jemput jamu mata dulu di catalog online ni.
http://tupperware.com.my/catalogue/index.html#/category
Lps tu kalo ada berminat dan nak tau harga, contact je lah. Thru emel/FB/phone.
Pasti ada rega spesel utk pembaca kebun stoberi nie.
Penghantaran terus bagi pembeli sekitar Lembah Kelang (esp KLCC area, tpt lain pun bleh consider gak).
Eceh.... Sekius me.. bagi laluan jap kat consultant tupperware yer. Hoho.
(-_-")

14 comments:

::EIDA:: said...

Sila sila... =)

Nazz@Purple said...

lunch set tupperware tu cam best la..memang lame dh plan nak beli..erm..

ch@ said...

geram sangat dgn btl peti ais tu, dgn botol susu baby, warna hijau. tapiii kita dah ada. huaaaaa.

Zana Adieyza said...

sajer tau goda2 kita beli.. tergoda tgk katalog tu.. hihihi

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Bagi laluan yer. Hihiks

NAZZ :
MEh emel. akak bagi spesel diskaun nih. Kos pos...err...akak bagi pree je.. :)

CHA :
Beli la lagi..beli la lagi. Hihikss

ZANA :
Apa lagi, ce tgk2...akak bagi spesel diskaun nih. Khas utk adik2 TTC. Yana n Nana da ada berkenan tu :)

Bitt (double IS) said...

alamakk tengah tunggu tempat simpan bawang tu hehehe

anitadiana said...

reen..meriahnya colour2nya...kak ita like...he..he

PUANSTOBERI said...

BITT :

Yg tu mmg jarang nak diskaun. Saya pun takde bekas tu. Uhukss... dia cam bekas beras gak.

KAKANITA :
yer. mmg bes.. :)

cikbedahlaser said...

newborn tu... ape huraian die.. brp rm eh

ch@ said...

kekda, cemana nak dapat katalog ek? kita ni nama je jadi ahli, tapiii tak upline kita skip2 bg katalog la. kalau boleh nak tiap2 batch dpt. hntr kat rmh ke. cemana ek?

Qaseh Suhaida said...

cantik-cantik juga tupperware ini....macam2 ada rupanya

Riena said...

kalau ada duit baru boleh beli.kadang2 6 bulan sekali.cantik2 dah sekarang tupperware nya kan?

eKa said...

adohai...cantik2 nya la

BENA said...

mama bena ada botol air yang gambar atasss sekali tuh . warna kuning . kakak ipa pun ejen tuppaware , geee :)