Monday, February 27, 2012

Perihal Cemna Boleh Jadi Spam


Ruangan komen ada 3.
Published.
Awaiting Moderation.
dan juga
Spam.

Tapi yang memelikkan aku adalah.
Kenapa bleh ada komen ke spam ni (rujukan : gmbr atas)
Kat ruangan spam, mmg jarang-jarang aku bukak.
Skali kau.
Haa..... ada 16 komen dalam kotak spam tu.
Sejak dari thn lps pun ada.
Agaknya ada yg igt aku delete komen2 derang.
Padahal yg ter masuk dlm spam tu adalah org yg biasa komen je pun.
Apahey ke pulaknya dia jadi spam??

Motip????


5 comments:

::EIDA:: said...

Ida pun salu je terkena... nape ek kekda??

Masya said...

saya pun pernah kene jugak... kalau tak salah tu lah sbb satu sbb kene guna word verificaion nak elak spam, tp x suka lah word verification tu skrg payah nak taip huhuhuhu.....

Bitt (double IS) said...

ye la kite pon selalu kena...so skang kena cek dua2 :)

eKa said...

ehhh eka penyumbang terbanyak spam la...alamak

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Mungkin dia igt komen2 tu seme spam kot..

MASYA :
jenuh nak guna verification. Tkpe. Kita check dedua.

BITT :
Tu la tu..kena tgk dedua. Nati org kata tak approved komen derang

EKA :
Hihiks. Akak rasa time ada virus tu ari la eka :)