Thursday, March 31, 2011

Pasal Event Bulan April Di Kuala Lumpur~

Mmg seronok duk KL ni sebenarnya.
Sbb setiap mggu ada je event bes bes.
Nak dgn taknak je pegi sbb mmg ramai giler lah orang kalo time ni.
Kalo last week ada ni :

Tingin gak nak pegi ekceli yg tu retu, tp sbb ada menda nak buat, pastu apa kes lak aku nak meramaikan majlis kan? Teheheheh. Saja, nak test market. Miahahahaha :D

Then mulai this weekend until Mei, byk tul expo yg bes bes. Bermula dgn ini :


Home and Perfect Living 2011
31 - 3 April 2011
PWTC

Bes jugak dpt pegi. Tp rasanya tak pegi la kut. Tapi tatau lah kan. Hik hiksss..
Ni last year aku pegi. Ada citer kat sini . Yg aku beli mendalah ni .

Minggu berikutnya pula.
Mihas 2011
KL Convention Centre
6-9 April 2011
Last year aku pegi. Masa tu kat Matrade. Rombongan Che Kiah Puspanita opis aku. Join...jgn tak join. Mieheheheh. Citernya kat sini .
Then diikuti PC Fair. Ini takpe, terlepas pun ada lagi. Selalu ni. Last year aku pegi. Mana tah entry dia. Tak hengat aku dah. Beli sticker Transformer lekat kat Mr Lappy ku iteww.
Thn ni mcm nak survey kamera plak. Eh!. Teheehhehe :D

Pikom PC Fair 2011
KL Convention Centre
15 - 17 April

Yg paling diminati dan ditunggu-tunggu.
Event wajib pegi pada setiap tahun. Mana tah entry aku buat. Lupa dah. Ini mmg wajib pegi. Insyaallah. Pegi 23hb or 24hb kut. Bes ni. My dear salu antar je. Pehtu suka aku la nak duk sari suntuk kat situ. Teheheh.

Pesta Buku Antarabangsa
PWTC
22 April - 1 Mei 2011
Link : KLIBF

Last but not least utk bulan April.
Ini pun kalo dapat pegi bes woh.
Berangan utk deco deco deco umah baru nati. Iskkk...sgt bes.
Last year pun aku pegi. Tp masa tu dkt2 ujung thn rasanya. Ada Part 1 n Part 2 (part 1,2..tehehehe)

Homedec
KL Convention Centre
29 April - 2 Mei
Link : Homedec

Sekali tgk suma event ni last year aku pegi. Rajin tul eh. Tu tak masuk lagi, pameran kasut, autoshow, pesta bunga, pesta belon panas. Suma lah aku pegi. Ate..... da takde anak kan, nak buat apa lagi weekend tu.. baek la pegi jalan2 cuci mata.

So, korang yg berada di KL, bleh pilih mana expo yg nak pegi. Atau kalo rajin mcm saiye.. (tehehehe) buleh la pegi kesemua event tu. Hikssss.

4 comments:

zahidah dihaz said...

banyaknya events....saya pun nak pergilah pikom tu....tapi kena tunggu bulan mei baru sampai kuching....sempat lagi simpan duit ni kan? hehehhe



New Entry: Pemandu Lelaki lebih ramai terlibat dalam kemalangan

DKosongLapan said...

teghingat mase koje kat PWTC dulu...pantang ade event kat bawah tu...kompem pegi......ndak2 lagi mase pehimpunan agong ameno....bukan nak pegi tengok pun..tapi nak pegi derma darah sebab puteri yg jage.....hehehehe

Daleela said...

Dear... jgn sedih2 yek.. nnt kite g jenjalan kat event2 ni eh..

PUANSTOBERI said...

zahidah :
Ye, mmg byk. Bes. Sbb ujung mggu je ada tpt nak pegi kalo boring. huhu

D08 :
Amboi deme... teheheheh. pegi ada makna tu.. :D

Daleela :
Sobss.... :(