Tuesday, March 15, 2011

~Pasal Nampak KLCC~

Wott...wott..wott...
Dah kembali melihat KLCC di depan bijik mata. Bukak je pintu umah napak KLCC, tutup tingkap umah pun napak KLCC. Maknanya esuk da kena masuk opis la tu. Waaaa.... terasa giler malas. My dear kata "cuti je la" dgn nada seriyes. Ah! Nyampah. Igt sesenang gitu.
Byk lagi citer tak di update. Citer Konsert Hore Hore Aznil pun aku tak publish lagi.
Citer di BMLR apatah lagi kan. Tu nak kena download gambar, upload gambar, photoscape kan gmbr. Uh hu..memacam la pulak kan. Tgk la tahap kerajinan nati.
Tp aku kalo citer cuti cuti ni kan laju je. Miahahahah.

Ok, time's up... nak unpack baju dulu, masuk mesin basuh.
Then esuk keroje katanya...kena la iron baju.. ke malas?? ke esuk pagi...??

Bulan 1 - Kundasang Sabah
Bulan 2 (ujung  bln 1 ekceli) - Penang
Bulan 3 - Bukit Merah
Bulan 4 - ???? 
Hahahhaha.... giler ko  nak p holiday je every month...abis yg bulan 10 tu nati nak pegi pakai daun ke?? if i can... miahahahahh :D

5 comments:

myfara FLK said...

kasi Ot lebihlah cam gitu..

PUANSTOBERI said...

OT?? OT = cuti = 3 bln valid = tak yah la kut...

cikbedahlaser said...

eeeee jeles.. eeee..
dh 2 thn x g berjalan..uhuhuhu klu x dlu.. tetiap bulan merayau.. owhhh... rindu sama bercuti

AdiaLuze said...

Humaaannnngggaiiii...Hebat la ko ni Reen..Tiap2 bulan gi Holiday !!! Ni baru dikatakn 'Hidup memang sedap' ...Theheehee

PUANSTOBERI said...

CBL :
Eh..toksah dok jeles la CBL. Bkn akak kemana pun. Kawasan berhampiran ni je pun.
Tkpe..nati ada masa, gi la berjalan jalan yer.

Adia :
Oih...takde hebat la.. aku bkn pegi memana, dekat2 sini je. Sambil2 balik kg...ha camtu.
Takde rezeki tang situ, ada rezeki tang sini..ha..begitu... :D